fbpx

Next Level Opti Camp: Verdensklasse niveau på Skovshoved Havn

Isnende kulde og koldt vand, kunne ikke holde over 80 opti-sejlere fra vandet. De seneste to weekender er der virkelig blevet gået til den, i en træningslejr, hvor de seje opti-sejlere fra Sverige, Norge, Tyskland og naturligvis Danmark, var samlet på Skovshoved Havn. 

Et arrangement hvor Skovshoved og Hellerup i tæt samarbejde, med VM/EM coach Rene Abner, samt flere dygtige trænere fra Øresunds-regionen, sikrede et højt niveau, og med hele syv sejlere fra sommerens VM på Garda søen, var der virkelig lagt i kakkelovnen til en Camp samt kapsejladser, på et højt Internationalt niveau. 

Den føromtalt isnende kulde og det kolde vand, samt vindstød af kulingstyrke, afholdt ikke ungdoms-sejlerne fra at tilbringe virkelig mange timer på Øresund, hvor blandt andet pizza-budet kom forbi på vandet med mad mellem sejladserne.

Samtlige deltagere var begejstrede over det internationale islæt. Udover mange træningstimer, blev der knyttet nye venskaber på kryds og tværs af alder, køn og landegrænser - og der luftes planer om et kommende tilsvarende internationalt arrangement i Jylland og Sverige.

Resultater fra stævnet her

next level opti camp

De seneste to weekender er der virkelig blevet gået til stålet, ved Next Level Opti Camp - en Int. Camp afviklet i et samarbejde mellem Skovshoved- og Hellerup Sejlklub. Foto: Per HeegaardUdvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?