fbpx

'100 mil i Fjorden' forventer flere deltagere

Inkluder i Newsletter: Ja

Struer Sejlklub arrangerer i lighed med 2018 og 2019 også i år distancesejladsen ”100 mil i Fjorden” – en distancesejlads rundt i de naturskønne omgivelser som Limfjorden giver sejlerne. I år afvikles ”100 mil i Fjorden ” den 19. og 20 juni 2019 på årets længste dage. Sejladsen afvikles såvel for single-handed som two-handed kølbåde og flerskrogsbåde.

Sejladsen i de foregående år blevet afviklet med 25 både til start, hvilket var tilfredsstillende. Der er dog forventning om endnu flere deltagere i år - sejladsen nyder nemlig stor opbakning blandt sejlerne og erhvervslivet inden for sejlsporten, som har bidraget med mange gode præmier.

Sejladsen foregår i den nordvestlige del af Limfjorden med start og målgang i Struer den 19. – 20. juni 2019, og sejladsen kommer vidt omkring i den smukke natur, som der er i dette område af Limfjorden.

Sejladsformen – single-handed og two-handed - bliver stadig mere og mere populær, og det er Struer Sejlklubs ønske at videreudvikle denne type sejlads i området. Der er således tale om et udviklings-projekt idet det er vort håb at vi i år kan få flere trailerbåde på deltagerlisten

sejladens hjemmeside kan man nu foretage tilmelding til sejladsen og følge udviklingen i tilmeldingerne og planlægningen af sejladsen - samt hente yderligere information, hvis dette måtte være et ønske. Endvidere findes der en god oversigt over sponsorer som støtter projektet.

Se video fra sidste års starter: 




Seneste nyheder

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

Sjovt koncept bag Venø Rundt






Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *