fbpx

Finnjollesejlere til middag hos borgmester

Inkluder i Newsletter: Ja

DM Open for Finnjolle sejles i Middelfart den 15. til den 18. august, umiddelbart efter Hempel Sailing World Championships Aarhus. Derfor forventer Finnjolle klubben ikke mange af de helt store navne kommer, men måske nogle af dem vælger at deltage i DM efter dysten i Aarhus.

Ikke desto mindre deltager mange af de gamle og dygtige sejlere, hvor Otto Strandvig anses for at være en af favoritterne (vandt DM i 2017) i selskab med Michaal Staal og Jens Christian Andersen. De tre lokale finnjollesejlere: Martin Mikkelsen, Karsten Svenningsen og Carsten Bach Matthiesen får dermed hård modstand, når Danmarksmesterskaberne i Finnjolle afvikles ved Marinaen i Middelfart.

Gæstfriheden er stor på Fyn, så torsdag aften er alle sejlerne inviteret til rundvisning og tapas hos borgmester Johannes Lundsfryd Jensen (S) i Middelfart.

Tidligere verdensmester Thomas Schmid fra Tyskland også meldt sin ankomst, han vandt VM i 1988. Han er nu 59 år. Det er dog ingen hindring at være lidt op i årene, hvilket gennemsnitsalderen for finnjollesejlere også viser.

I alt kommer der 38 Finnjollesejlere. Det er et såkaldt ”åbent mesterskab”, hvilket betyder, at også udlændinge kan deltage. Og 18 af de 38 sejlere kommer således fra Norge, Sverige, Tyskland og Holland. Der sejles indledende runder torsdag d.16. august og fredag d.17. august. Der sejles på Gamborg Fjord.

Lørdag d. 18. august sejles de afsluttende sejladser lige ud for molen. Her vil publikum kunne følge sejladserne på tæt hold.

Se de tilmeldte sejlere her.




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *