fbpx

Bacardi Cup: Schönherr kæmper bravt i det stærke felt

Inkluder i Newsletter: Ja

Der blev ikke sejlet onsdag på Biscayne Bay ud for Miami hvor Starbådene har sat hinanden i stævne ved det traditionsrige Bacardi Cup. En 'thunderstorm' passerede området onsdag, og baneledelsen havde klogt valgt at holde de små 100 både på land under mottoet 'heller safe på land end risikere noget på vand'.

To sejladser torsdag

Til gengæld fik sejlerne gennemført to sejladser torsdag, den ene i ganske frisk vind, hvilket naturligvis kræver sin rutine, og anden sejlads i lidt mere moderate forhold. Schönherr og Jan Eli måtte 'overleve' tidligere i serien med et flænge i storsejlet, så ved torsdagens to sejladser var muligheden for at kravle lidt op i tabellen, og torsdagens anden sejlads lykkes fint med en 14. plads, hvilket bringet teamet i top-25.

Fra Schönherr kan vi læse dagens rapport:

Det var frisk vejr på Biscayne Bay idag. Første sejlads blev sejlet i ca. 10 m/sek med store spring, og vi må da indrømme, at vi havde nok at se til i det tætte felt i denne vindstyrke. Desværre nåede vi ikke at tjekke vinden inden start og var en del på bagkant med springene. Det var Robert Scheidt/Brian Fatih til gengæld ikke og de vandt sejladsen i flot stil.

I anden sejlads gik det os noget bedre og her var vi mere i sync med vinden der løjede til 7-8 m/sek. Vi endte her som nr. 14. lige før Scheidt/Fatih. Sejladsen blev vundet Jennings/Kleen.

Dagen bød generelt på mange op og nedture for de fleste, med springende vind, og der var da også en del havarier og ødelagte master pga. den kraftige vind.

Vi kan godt mærke, at vi endnu mangler en del rutine i Staren - speciel når vinden er frisk. Samtidig kan vi kun tage hatten af for hvordan Lars Grael kan håndtere båden med kun eet ben.

Link til den samlede resultatliste her




Seneste nyheder

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

Sjovt koncept bag Venø Rundt






Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen





Udvalgte artikler *