fbpx

EM Contender: Sølv til Jesper Nielsen

Fredagen var finaledag ved EM for Contender som blev sejlet i Sydengland, og da sejlerne gik på vandet i går morges, ja der førte Jesper Nielsen med et point foran Jan von der Bank og to point foran det lokale letvejrs-es Gary Langdown.

Endnu en dag med god luft - og så sker det utrolige.

Simonn Mussell, der alene i kraft af sin størrelse ikke er letvejrssejler, men har den rigtige størrelse og er dygtig til at sejle i blæsevejr, vinder ligesom torsdag alle fredagens tre sejladser, og dermed EM 2016. Hvilken afslutning på stævnet for Mussell, og et fantastisk flot come back af Simon, der efter de fire første sejladser i let vind lå nr. 26.

Jesper Nielsen slutter som nummer to, et sølle point efter Simon, og seks point foran Jan von der Bank på tredjepladsen.

Ærgerligt, men en fantastisk flot serie af Jesper, som ved de seneste tre europamesterskaber hvor Jesper i 2012 og 2014 sluttede som nummer tre,nu i 2016 som nummer to.

Contenderstart

Her en start fra torsdagens sejladser hvor flere havde store udfordringer med at holde jollen på rette køl. Foto: Sarah Press / Conternder FBUdvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?