fbpx

SAP holdet fører i Qingdao

Så kom sejladserne i gang i Qingdao efter at en meget tæt tåge forhindrede sejlads den første dag. Forholdene i dag var udfordrende med dårlig sigt på grund af tåge, og det var samtidig koldt, men vinden var heldigvis så god, så man kunne få afviklet dagens planlagte sejladser.

SAP Extreme Sailing Team kom rigtig flot fra start og dominerede på den første sejlads dag, idet de lavede top 3 placeringer i 7 ud af dagens 9 sejladser, og fører med 78 point foran The Wave Muscat med 70 point.

SAP holdet startede godt og sejlede stabilt i toppen af fleet’en, og fortsætter således de gode takter fra sidste stævne i Muscat, hvor de blev nr. 2 efter hjemmeholdet The Wave Muscat. Afgørelsen faldt i sidste sejlads.

Der er yderligere to dages sejladser i denne Act 3 i Extreme Sailing Series i Qingdao, men hvis de holder hovedet koldt og fortsætter de gode takter, så er en sejr i Qingdao mulig for danskerne.

Jonas Warrer sejler på den kinesiske båd Team Extreme Qingdao og ligger nr. 7 ud af de 9 deltagere. Bedste placering er en 3.-plads, men ellers har det været placeringer i den agterste ende af feltet.

Se resultater HER

SAP qingdao_2dag_02_ESS_530

Tågen har generet de første dage, hvilket også betyder, at det er vanskeligt for tilskuerne. Foto ESS.