fbpx

'Top-tre' båd trækker sig

Det er Emirates Team New Zealand der noget overraskende har valgt at trække sig fra sidste afdeling af årets Extreme Sailing Series, som starter i dag torsdag og slutter søndag.

Emirates ligger før sidte afdeling som nummer tre i den samlede stilling og kan, med henholdsvis 8 og 16 point op til nummer to og et, ikke nå guldet.

Efter offentliggørelsen af Bermuda som stedet, hvor den 35. Americas Cup skal sejles, så er alle involverede parter i Team New Zealand 'indkaldt', så teamet kan få fuld fokus på den kommende opgave! Man må sige det er i god tid, og mon ikke der ligger andre motiver bag denne beslutning? 

Team SAP nummer syv

Før Sydney ligger danske Team SAP nummer syv og det må være skuffende, i forhold til de målsætninger som Rasmus Køstner og Jes Gram-Hansen tidligere på året offentliggjorde, hvor en podieplads i den samlede stilling var målet. En målsætning som godt nok var meldt ud, inden der dukkede et par nye stærke hold op.

Teamet kan, med optimal udnyttelse af sejladserne i Sydney rykke et par pladser frem i den samlede stilling, hvor top fem er inde for rækkevidde, men det hele skal flaske sig, til danskernes fordel.