fbpx

Siim rykker – nyt agentur – ny salgschef

Inkluder i Newsletter: Ja

Med det største indendørs showroom her hjemme skal der noget til – og det skal vi da lige love for Siim Båd og Motor sørger for, når forhandleren i Them, lidt uden for Silkeborg føjer endnu et agentur til samlingen.

Axopar er seneste mærke i det stor sortiment, som også består af Nimbus, Aquador, Bella, Flipper og Bayliner, blot for at nævne udvalgte i det enorme showroom på over 8.000 m2.

'Takket være Axopars eksisterende forhandlernetværk er Axopar allerede et globalt anerkendt og markedsledende mærke, hvilket vi naturligvis er stolte af - men nu, med tilføjelsen af ​​Siim Båd og Motor kan vi styrke og udvide dette forhandlernetværk yderligere i Danmark' udtaler salgschef hos Axopars Johan Holm.

Første er leveret
Og den første Axopar 37 Cross Cabin er allerede kommet hjem – den står klar til at blive vist frem i Showroomet, og til den opgave har man netop også ansat ny salgschef. soren siim

Søren Risbjerg, med mange år i bådbranchen på sit cv, er ny salgschef hos Siim. Søren kommer fra en stilling hos Mercury importøren, hvis mærker også forhandles hos Siim, så der skal ikke meget oplæring til – om noget overhovedet, før Søren Risbjerg er klar.

'Vi er utroligt glade for at vi har fået forhandlingen af Axopar - en helt ny og spændende kategori af Adventure-både som komplementerer sortimentet godt, og med Søren Risbjerg med om bord, er vi klar til at rykke', slutter direktør Jacob Siim. 

Foto: Søren Risbjerg, ny salgschef hos Siim i Them. 
Seneste nyheder

Branchenyt

Melges - nu også som RIB

Kapsejlads

Tilbage i 'verdens vildeste' kapsejlads 

SailGP

Sehested is back: Eminent førstedag i Australien

Udvalgte artikler *