fbpx

Kronborg Marine Bådudstyr får ny rorsmand

I mere end 27 år har Henrik Montin Sørensen og Bente Christensen styret Kronborg Marine Bådudstyr, og skabt en god forretning, som er kendt for god service og et stort udvalg af bådudstyr. For en god uges tid siden - den 1. januar 2022 trådte Maurits S. Skelboe ind som partner i Kronborg Marine Bådudstyr med henblik på overtagelse.

Maurits har været ansat i butikken i snart to år og er allerede et kendt ansigt på Nordhavnen. Maurits har godt 10 års erfaring fra branchen, og har blandt andet været ansat på Rungsted Havn.

"Det er fantastisk, at det er lykkedes at finde en dedikeret og kompetent person til at overtage den forretning, som Bente og jeg har opbygget de seneste mange år", siger Henrik Montin og fortsætter "jeg ser virkelig frem til, at Maurits overtager hovedansvaret og fortsætter den positive udvikling, som butikken har gennemlevet det seneste år. Samtidig passer det mig rigtig fint at kunne arbejde lidt mindre, så der kan blive mere tid til vigtige private prioriteringer samt lidt mere tid på vandet", slutter Henrik med et smil.

Tilsvarende er Maurits glad og optimistisk over ændringerne og siger ”Jeg er utrolig glad for, at vi i fællesskab kan videreudvikle butikken. Med Henriks fortsatte engagement er vi sikret kontinuitet og stabilitet - jeg er sikker på det bliver en succes. Jeg mener, det er vigtigt, at vi fortsat holder fast i vores rødder og det fundament, som Henrik og Bente har bygget op gennem mange år” siger Maurits, og tilføjer ”Vi har et mål om at gøre Kronborg Marine Bådudstyr til Nordsjællands foretrukne bådudstyrsbutik, og vi vil øge vores synlighed og samarbejde med flere af de sejlklubber, som ligger i Nordsjælland – i lighed med det gode og mangeårige samarbejde med Helsingør Sejlklub”.

Vi er begge meget glade for den opbakning, vi har modtaget hos vores leverandører omkring vores nye partnerskab. Vi ser frem til et forsat godt og langt samarbejde, nu hvor der er en ny mand ved roret. Teamet/besætningen vil fortsat bestå af Henrik Montin Sørensen, Kalle Ketelsen og Maurits Skelboe.

I butikken glæder de sig naturligvis til at byde nuværende og nye kunder velkommen.
Kapsejlads

29erEM: Ups- and downs i udfordrende vindforhold

★ Interview & Portræt

★ De sejler året rundt, de er Happymoms

Kort nyt

4,4 millioner besøgte Stockholms skærgård

Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

★ Artikel

★ Design: Hvorfor vende snuden på hovedet?

Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?