Masnedø Marinecenter genopstår i ny udgave

Hen over sommeren er der arbejdet hårdt på at genoplive Masnedø som et af Danmarks største centre for lystfartøjer. "Vi er stolte over og utroligt glade for, at der nu atter er liv og aktivitet i Masnedøs Center for både", udtaler direktør for Masnedø Marinecenter ApS, Marianne Hansen.

Marianne Hansen var tidligere ansat som bogholder i det nu lukkede Masnedø Marinecenter, og hun kunne slet ikke se sig selv i en anden branche uden omgang med bådfolket.

"Da den tidligere virksomhed ophørte blandt andet som følge af Banedanmarks opførelse af en ny masnedsundbro og banelinie, besluttede jeg mig for at afsøge mulighederne for genetablering af et maritimt center på Masnedø på de tilbageværende arealer. Det har været hårdt arbejde, men jeg er lykkelig for, at det nu er lykkedes, og vi har allerede fået utallige positive reaktioner og opbakning fra bådejere".

Håber på at kunne bidrage positivt til lokalområdet

Ydermere harmonerer det godt med Vordingborg Kommunes ønske om at udvikle havnene i området, og det er Masnedø Marinecenters intention at bidrage til disse visioner, blandt andet med genåbningen af tankanlægget til foråret.

Masnedø Marinecenter ApS vil tilbyde opbevaring af både, service og reparationer samt salg af bådudstyr og med sig har hun tekniker, Lars Kaas Madsen, der også var et kendt ansigt i den tidligere virksomhed. Med anskaffelse af en ny servicevogn, er det nu også muligt at servicere bådene i havnene.

"Det er vort håb, at vi kan genetablere en stor og velassorteret udstyrsbutik, når Banedanmark har færdiggjort deres arbejde. Indtil da vil der være udstyrssalg fra et lokale, der tidligere var brugt som lager", afslutter Marianne Hansen, der forventer at virksomheden får en hjemmeside op at køre i løbet af vinteren.Seneste nyheder

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kort Nyt

Båddåb i Sejlcenter Nivå

Kort Nyt

Sejler redder sig fra brændende båd

Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Kort Nyt

Silverrudder: Meget få vil fuldføre

Kort Nyt

Solo-roer Lia Ditton sætter ny rekord fra USA til Hawaii

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"