Riggerne i Svendborg udvider og går ind i marine- og industribranchen

Riggerne udvider igen, og går nu ind i den maritime industri-branche med certificerede rigdele til løft og højteknologisk tov til løft, slæb og fortøjning.

Riggerne, der indtil nu kun har beskæftiget sig med master, wirer og tov til sejlbåde, udvider igen deres forretning. ”Vores tyske tovværksleverandør, Gleistein Ropes, har opfordret os til at gå ind på det danske maritime og industrielle marked. Deres produkter omfatter, udover tov til sejlbåde, også en hel serie af fortøjninger, slæbetov, løftestropper og andet højteknologisk tov som bruges både i marine-, olie/gas- og vindmølleindustrien. Og den opfordring lader vi da ikke sidde overhørig”, siger ejer Frank Kirkegaard. ”Gleistein Ropes er kendt for den suveræne tyske kvalitet, og vi vil gerne bidrage til at marine- og industribranchen herhjemme også får fordele af at anvende det bedste der er på markedet. Som noget unikt, kan vi også tilbyde at splejse tovet på vores værksted, så det lever op til standarderne hos Germanischer Lloyd, og vi får testet vores splejsninger på Gleistein Ropes’ laboratorium i Tyskland.

Desuden har vi, vist nok som de første i Danmark, fornøjelsen af at kunne tilbyde alle slags certificerede løftesjækler i 316- og Duplexstål som smedes i England og USA. Vi glæder os rigtig meget til at præsentere disse produkter på markedet”, siger Frank Kirkegaard.

Samarbejde og netværk er vejen frem

Riggerne bevæger sig altså ind i den industrielle maritime branche, og de er netop blevet medlem af den Fynske Maritime Klynge. ”Det er en stor fordel at have et forum som den maritime klynge, hvor man kan blive guidet ind i en branche man ikke har helt så stort netværk i endnu. Vi kender jo bådbranchen ud og ind, men den maritime branche er mere ny for os, så det er godt at have nogen, der kan hjælpe”, siger Frank Kirkegaard og fortsætter: ”Vi udstiller også på Danish Maritime Fair i København i slutningen af oktober, hvor vi forventer gode muligheder for at kunne netværke og forhåbentlig skabe gode relationer til vores fremtidige samarbejdspartnere”.

Når kun det perfekte er godt nok

Vores slogan er: "Perfection in Rigging", fordi vi stræber efter perfektion i alt hvad vi gør. Vi sælger kun produkter af højeste kvalitet, og arbejder med de bedste leverandører vi kan finde rundt omkring i verden. Vi sætter en stor ære i at levere et perfekt produkt eller løsning i alt vi gør. Det behøver dog ikke at betyde at vi nødvendigvis er dyrere end andre, langt fra. Men vi forventer at vores kunder vil have den bedste kvalitet, slidstyrke og holdbarhed – og det er vi klar til at give dem”, slår Frank Kirkegaard fast.

Om virksomheden

Riggerne er et professionelt riggerværksted, der tilbyder høj kvalitet i rigning for maritim industri og sejlbåde.
I den maritime sektor er de specialister i at levere og splejse tov, valse wirer, levere diverse dele til rigning og løft, samt yde professionel rådgivning og beregning på rigning, løft og slæb/bugsering.

Riggerne startede som riggerværksted for sejlbåde i 2008. Dengang hed firmaet Mast2Keel Aps og lå på Kerteminde Værft indtil juni 2013, hvor det flyttede til Frederiksø i Svendborg havn og ændrede navn til Riggerne ApS. I juli 2015 flyttede virksomheden igen - til den anden side af Svendborg havn, og nu fik mere end 600 m2 værksted.

Virksomheden ejes og drives af aktive sejlere med over 25 års erfaring indenfor alle aspekter af rigning (alu- og kulfibermaster, wirer, dæksudstyr og tovværk). Der er i dag fem ansatte i virksomhedenKort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kapsejlads

DM: Ærø sejlforening gør klar til Folkebådene

Kort Nyt

Seneste generation batteriladere: Hvad kan de?

Branchenyt

Garmin på rette vej efter ransomware-angreb

★ Test af motorbåd

★ Liebhaverbåd: Riva Olympic

OL

Det kan blive et meget varmt OL i 2032

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker