Columbus Marine modtager Spinlock’s Golden Clutch Award

Der var store klapsalver til Henrik Nielsen fra Columbus Marine, da Global Marketing Manager, James Hall, på verdens største bådtilbehørs branchemesse, METS, uddelte Spinlock's Golden Clutch Award til sin danske distributør. Prisen uddeles årligt efter kriteriet "Outstanding Sales Performance" og det var en stolt Henrik Nielsen, der på vegne af sine medarbejdere modtog prisen.

"Vi har fremgang på stort set alle Spinlock's produkter, der dækker alt fra en lille klemme på en jolle til en stor jammer på en maxi yacht, og kravene til funktion og holdbarhed er de samme", udtalte en meget glad Henrik Nielsen.

Mange sejlere kender Spinlocks selvoppustelige redningsveste og spilaflastere, der er blevet meget populære de senere år. Henrik Nielsen uddyber: "Columbus' salgsfremgang gælder ikke mindst de selvoppustelige redningsveste, som Spinlock introducerede for nogle år siden, og det tog lidt tid, inden vi for alvor slog igennem med det nytænkte design, men i dag oplever vi, at sejlerfolket er blevet langt mere kvalitetsbevidste, når de skal have nye redningsveste, og det har haft stor betydning for den markante stigning i vores salg".

Engelske Spinlock er markedsledende i spilaflastere og en betydelig producent i sikkerhedsudstyr og andet maritimt kvalitets hardware.Vendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

Kort nyt

Black Friday: Sejlerbogen til særpris – kun i dag

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder