Neilpryde sejlloft flytter til større lokaler

Neilpryde Sails er flyttet til Uplandsgade 70 på Amager. De sidste ni år har sejlloftet ligger på Christianshavn. "Selvom det kun er to kilometer væk fra det gamle lokale, så betyder flytningen meget for os, for nu kan vi bedre imødekomme både sejlere og surfere", siger ejerne Søren Andersen og Peter Havn, som netop har overstået flytningen. De to sejlmagere glæder sig derfor til byde alle indenfor i de nymalede lokaler til et godt efterårstilbud og et kig på sejlloftet.

Søren Andersen og Peter Havn har siden 2007 arbejdet sammen med det internationalt anerkendte Neilpryde Sails, men deres samarbejde går helt tilbage til 1996, hvor de begge arbejdede på samme sejlloft.

Neilpryde Sails laver sejl til både race og cruising, der udføres canvas opgaver, og henvender sig også til de mange som har brug for reparation af alt til kites og surf sejl.

Neilpryde2

NeilPryde Sails findes nu på Amager i stedet for Christianshavn.

"Selvfølgelig er det lidt specielt at sige farvel til vores vante gang på Christianshavn. Peter bor jo i samme bygning, så det har da været en stor beslutning", udtaler Søren Andersen og fortsætter: "Men vi skal jo også forny os selv, og vi glæder os til at få meget mere arbejdsplads i de nye lokaler og bedre p-plads muligheder til vores kunder og fragtmanden".

Peter Havn supplerer Søren: "Vi glæder os til at kunne byde vores kunder indenfor på et sejlloft, hvor man kan se os udføre vores sejlmagerarbejde, og vi kan løse alle størrelser af sejl og canvas opgaver. Vores mål er også at fokusere mere på one deisgn sejl og større industri-opgaver".

Aktive sejlere

Sammen har de begge mange års sejlerfaring. En erfaring der både byder på mange forskellige bådtyper og landsholdsdeltagelse. Begge er fortsat aktive sejlere - for selvom man ellers skulle tro, det var nok at arbejde sammen hver dag, så ejer de og sejler også sammen på en Melges 24.

Foruden deres arbejde som sejlmagere har Søren og Peter firmaet sp-design.dk, hvor de laver diverse løsninger inden for Altan læ- og solsejl, overdækninger, pvc opgaver til industri og alt inden for specielle canvas opgaver.

Flyttetilbud

Neilpryde Sails fejrer flytningen med gode efterårstilbud på nye sejl, canvas, overdækninger, reparationer af sejl og kalecher. "Det har været en blæsende sommer, så hvis sejlene trænger til eftersyn og reparationer, så har vi netop nu gode tilbud, hvor vi kan tilbyde op til 20 % rabat på nye sejl", lyder de fra de to sejlmagere.

Kom til reception

I forbindelsen med de nye lokaler afholdes der velkomstreception fredag den 2. oktober fra kl. 13.00-18.00, hvor alle er velkomne. Søren og Peter glæder sig til at se alle interesserede på deres nye adresse til en god gang sejl-snak. "Der vil være kaffe på kanden", slutter de to sejlmagere.Seneste nyheder
Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger bådSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder