fbpx

Reese Marin nu også med Sealine

Inkluder i Newsletter: Ja

Hanse Group købte for to år siden rettighederne til det engelske motorbåds brand Sealine, og flyttede hele produktionen samt udvikling til værftet i Greifswald, Tyskland.

Foruden Sealine står Hanse Group også bag de populære sejl og motorbåds brands; Hanse, Dehler, Moody og Fjord.

Den kendte engelske yacht designer Bill Dixon blev hyret ind af Hansegroup til at stå for udviklingen af de nye Sealine modeller, og de to første både som er tegnet af Bill Dixon er; Sealine S330 og Sealine C330.

Sealine C330 har verdenspremiere på Boot Düsseldorf, som afholdes i dagen fra  17. til  25. januar, og vil efterfølgende - også være at finde på Fredericia Boatshow til februar.

Omkring den nye eneforhandling udtaler Henrik Reese;

"Vi har valgt at tage Sealine med ind i vores båd program, da vi håber at kunne ramme den yngre generation med et program som både er innovativ, alsidig og har et futuristisk design - pris og kvalitet føler vi også er fornuftigt afbalanceret, så Sealine har bestemt sin berettigelse på nutidens båd marked".

"Eftersom vi hos Reese Marin ikke skifter meget ud i vores brands, traf vi også udelukkende vores beslutning om at indføre et nyt brand på baggrund af vores stærke samarbejde med Hanse Group hvor vi indtil nu, og også fremover vil repræsentere Dehler sejlbåde i Danmark", slutter Henrik Reese, som gælder sig til Fredericia Boat Show, hvor firmaet i alt udstiller fire både.




Seneste nyheder





SailGP

Barselsvikaren - nu med fast job

Kort nyt

KDY Sharks på podiet i Portugal

Kort nyt

Museet for Søfart står til at miste millioner af kroner

Kort nyt

Træk en kajak i automaten på Rørvig Havn

Kort nyt

Sejlsportens store succes: Kvinderne stormer frem

Kapsejlads

Rindom topper verdensranglisten

Kapsejlads

Ocean Globe Race: 5.000 sømil uden varm mad og kaffe?

Kort nyt

Stærk duo overtager roret i KDY





Udvalgte artikler *