Sail-World.com i nyt design

Ikke mindre end verdens største website med sejlsportsnyheder fra hele verden rundt, det er ganske enkelt hvad Sail-World.com er - og fra i dag finder du sitet i et nyt look og design.

Kontinenter på tværs af kloden, arbejder med sejlsportsnyheder og sikrer en helt unik opdatering i døgndrift. Når de arbejder med nyhederne på den anden side af kloden, hvor vi andre sover, ja så overtager andre og vise-versa. Jeg for lyst til at bruge et gammelt reklame slogan fra medieverden, citat: 'Findes det - så findes det her'

New Zealand – Australien – Asien – Europa og så North America/Canada er de primære områder, hvor Sail-World.com opdateres fra, og det helt unike setup sikrer kontinuerligt redaktionelt stof fra hele verden.

Svimlende tal

Det hele foregår naturligvis på engelsk, men over 1.200 maritime ord er tilføjet Google oversættelsen, så det er faktisk muligt at læse historierne i sit lokale sprog, om end man får en griner ind i mellem, men forståeligt er det, hvis det kniber med det engelske sprog.

Trafikken måles her i millioner. Der er tæt på 9-10 millioner sidevisninger om måneden, et månedligt antal besøgende på 500-700.00, og hver sejlerne bruger 22-24 minutter i gennemsit på siden - svimlende tal, sammenlignet med alt andet i den maritime verden.

Geo-located

Din ip-adresse sender dig umiddelbart til det kontinent du kommer fra, men du har også mulighed for at vælge selv 

250.000 nyhedsbreve!

Hver uge går over 250.000 nyhedsbreve ud til sejlerne verden over, så hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, så har du mulighed for at gøre det på sitet her (nederst - 'Newsletter Subscribe')

Dit design valg

Som noget nyt har du også mulighed for selv at vælge lige netop det design der falder bedst i din smag. Hele tre af slagsen kan du vælge mellem. Øverst i højre hjørne findes et lille 'hjul' - klik, og vælg. 

Indspilning i fuld skærm 05-12-2014 064540

Flere designs at vælge mellem. Her den 3-spaltede version hvor vores feature artikler bliver præcenteret i midten af sitet. Kort nyt

Krydstogt i danske farvande til sommer

Kort nyt

Vinteropbevaring: Bådejere i klemme

★ Tursejlads

★ UFO’er til søs: Hvor farlige er de?

World Sailing

Faktacheck påviser usandheder: Natorp kommenterer

Udvalgte artikler *


Produktnyt