Bådmagasinet sætter spændende profil på holdet

Det er en glad og stolt chefredaktør, der kan præsentere Rasmus Thomsen, som bliver ansat til at styrke bladets i forvejen skarpe profil inden for det juridiske og økonomiske område.

Og til det mener chefredaktøren Rasmus er den mest optimale profil. En kort gennemgang af cv´et viser en uddannelse som cand.merc., syv års arbejde som økonom, samt en diplomuddannelse i journalistik. Men en ting er uddannelse og cv, noget andet er de kolde facts og resultater. Og her er Søren Øverup klar i mælet:

- Rasmus blev færdig som diplomjournalist i juni. Under studiet hev bladene i ham, han var på fuld tid som freelancer dagen efter sin afsluttende eksamen, og det for landets mest seriøse og krævende magasiner. Vi taler om Penge & Privatøkonomi, forbrugerådets blad Tænk Penge, Motorrad, bare som eksempler. Rasmus betegnes med rette som en af de skarpeste i landet når det drejer sig om formidling af økonomi".

Faderen er 3-dobbelt Danmarksmester

Og Rasmus har indgående kendskab til sejlsporten. Det både i Optimist og Yngling, men i særdeleshed også som gast på familiens både, og Rasmus' far har været en profil inden for luffe 37. Det er tale om Benny Thomsen, der i 2004, 2005 og 2008 vandt DM i Luffe 37. Det var i Båden "Kirstine" DEN 202. Rasmus var selv med til at vinde bronze i 2001, og var i 1994 med på en meget blæsende Fyn rundt. Søren Øverup lægger i den grad vægt på at en nye mand på holdet kender branchen, og sejlerfolket,

- Rasmus skal ikke anmelde både teknisk. Men han skal skrive til vores læsere, der ved alt om både. Det er en forudsætning for at være med her, og når det kombineres med mandens evner som skribent og økonom, så ser vi frem til samarbejdet".

Bevidst valg – af mange

- Jeg er meget stolt, og endnu mere ydmyg".

Rasmus Thomsen bekræfter selv, at engagementet hos Bådmagasinet har været på bekostning af andre opgaver. Han oplyser at samarbejdet formelt vil foregå via Rasmus´ selskab RT kommunikation, og på vegne af selskabet udtaler han:

- RT Kommunikation har som politik ikke at kommentere på kvaliteten af eget arbejde. Men, det er korrekt at virksomhedens referencer er på et niveau, hvor de selvstændigt tiltrækker kunder".

Endeligt påpeger Rasmus, at beslutningen blev taget både af hjertet og hjernen. For en ting er at han brænder for sejlads og både. Men, han ved også hvad det kræver at skulle levere stof til Bådmagasinets læsere, og i det finder han store faglige spændende udfordringer,

- Jeg skal skrive til entusiaster, der fifler om storsejlet skal have gennemgående sejlpinde, eller om de inderste vanter på spækhuggerens rig skal løsnes i forhold til de yderste. Det her bliver spændende, og jeg glæder mig".Seneste nyheder
Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger bådSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder