Dragonfly 28 nr. 100 er trillet ud af porten

Dragonfly 28 blev lanceret på den store bådmessen i Düsseldorf i januar 2009, og siden er der på kun 4 år bygget og leveret 100 28’ere. Denne relativt nye konstruktion har været helt afgørende for at Quorning Boats er kommet sikkert igennem krisen, og står rigtig godt rustet nu, hvor markedet igen er på vej opad.

Der er Dragonfly 28’ere over det meste af verden, og den er blevet en tor eksportsucces, selv i de senere år, hvor sejlerne generelt ikke har haft så meget økonomisk råderum. Selvom der nu er solgt 100 både, melder Quorning Boats fortsat om stor interesse for 28’eren.

Onsdag i denne uge bragte vi historien om en handicappet engelsk sejlerkvinde, som sejlede fra Mubai, Indien til Oman, og som den første svært handicappede satte rekord på en sejlads over et ocean – i en Dragonfly 28 !

Jens Quorning siger: ”Markedet for disse relativt specielle både er meget positivt, og vi erfarer for øjeblikket en større interesse, end vi nogensinde tidligere har gjort. Den store internationale interesse for flerskrogssejlads har helt sikkert haft en positiv effekt, og på samme tid søger menge sejlere nye, spændende udfordringer, hvilket vores trimaraner kan byde på.”

Quorning Boats har næsten udsolgt i 2014, og er begyndt at tage i mod ordrer til 2015, så hvis man bestiller en båd i dag, får man den nok omkring sommeren 2015.

Så det er jo fuldt forståeligt, at værftet er meget glade for, at der er så stor en interesse for deres både.

Dragonfly – Quorning Boats

 Seneste nyheder

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

Kort nyt

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger båd

Vendée Globe

Bossen i store problemer - måskeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder