Nautor's Swan har medvind

Året starter godt for det finske Nautor's Swan værft. Værftet har netop solgt en Swan 115 FD - 002. Det nye flagskib for Swanline, Swan 115, er en high-performance yacht, der er udviklet både til kapsejlads og langdistancesejlads.

"Vi er begejstrede for salget af Swan 115FD - 002. Med tæt på et halvt århundredets arv bag os,  er Swan 115 en yacht, der viderefører de oprindelige værdier, som inspirerede til vores allerførste yacht, Swan 36 - nemlig lidenskab, tradition og innovation", siger Enrico Chieffi, administrerende direktør for Oy Nautor AB.

I øjeblikket er det finske værft i gang med at bygge to Swan 115, hvor ejerne har valgt forskellige løsninger. Den ene har en semi-raised salon, og indretningen bæger præg af, at båden skal bruges til tursejlads. Den anden Swan 115 er designet til kapsejlads og får et mere sporty look. Det, at ejerne selv kan være med til at bestemme indretning, er essentielt for Swan værftet.

Netop nu kan man se flere Swan modeller på bådudstillingen i Düsseldorf, hvis man kommer på disse kanter.Seneste nyheder
Vendée Globe

Vendée Globe: Hvor mange UFO’er er der egentlig derude?

★ Gør det selv

Gør båden mindre fysisk krævende

Havne

Nye flydebroer til Rungsted Havn

Branchenyt

Intim jule-båd-udstilling hos Baadhuset i Beder

Kort nyt

Fra skibsdæk til unikke plankeborde

Vendée Globe

Formel 1 biler på rallybane?

Kapsejlads

Waszp: Aarhus satsning skudt i gang med stor begejstring

Vendée Globe

På 4 sekunder 'nosedivede' båden som blev delt i to! - Se...

Vendée Globe

Jean Le Cam redder Kevin Escoffier - fundet kl. 02Sailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder