fbpx

Mød Carbon3 på Boat Show

Inkluder i Newsletter: Ja

Om godt to uger står det meste af den danske bådbranche klar til at modtage sejlerne på Fredericia Boat Show. Der bliver natuligvis masser at se på; nye og klassiske både, udstyr, organisationer, havne etc. På en stand kan du også møde Carbon3 holdet, der står klar til at forælle om Carbon3's historie, rekorderne og tankerne bag holdet.

model

Model af Carbon3

Jonas Pedersen, der er en af ejerne af Carbon3, udtaler til Bådmagasinet: "Vi kommer med Carbon3 lastbilen - det er jo vigtigt at have hjemmebanen med. Selve Carbon3 har vi måtte lade blive hjemme i Faaborg, men vi har da nogle modeller med, så folk kan se trimaranen. Vi tager også to gummibåd med. Vi har netop fået en ny og større gummibåd til at sejle Carbon3 rundt med, og den glæder vi os til at vise frem".

Stand ved siden af scenen

Carbon3's stand vil være placeret lige ved siden af scenen. Jonans Pedersen slutter: "Næsten hver dag er vi på scenen for at fortælle om Carbon3 projektet. Men kom forbi vores stand til en uformel snak, der fortæller vi også gerne mere".

Læs messekataloget

Bådmagasinet kan i samarbejde med Fredericia Boat Show præsentere messekataloget i en online version. Messekataloget indeholder blandt andet program over udstillingen, udstillerliste, Hal planer og en liste over aktiviteter på de forskellige stande.

Læs Boat Show messekatalog 2013 her.

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Kapsejlads

Nations VM: Finalen Live kl. 13:45 - se highlights fra Semi

Kapsejlads

Godt sømandskab overvinder det vildeste havari

Kapsejlads

Nations VM: Live fra semifinalerne - kl. 12:45

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Udvalgte artikler *