fbpx

Copenhagen Boat Show - så er vi igang...

Inkluder i Newsletter: Nej

Fire dage med fuld tryk på Ishøj havn - det er hvad der venter de mange besøgende, efter Ishøjs borgemster Merete Amdisen åbnede udstilling torsdag middag med en fin tale til de mange udstillere, og de første besøgende som allerede stod i kø ved indgangen.

Det er syvende gang Ishøj lægger området til den flydende bådudstilling, og for at citere Amdisen, så holder hun rigtig meget af at gå rundt og se på de mange udstillede både, stemningen på området, og de mange gæster, der over de kommmende fire dage besøger Ishøj - selv om borgmesteren trods alt ikke er sejler.

Optimalt udstillingsvejr
Det lader til at blive optimalt udstillingsvejr - behagelige temperaturer og med en del sol, men også med byger - helt perfekt til Copenhagen Boat Show, hvor den store hal hurtigt bliver fyldt til bristepunktet, hvis det skulle dryppe lidt - lige så hurtig er gæsterne tilbage på det store udendørsareal og broerne der danner et lukket basin, så det er muligt at gå hele vejen rundt.

I videoen herunder får du en rigtig god fornemmelse af hvad Copenhagen Boat Show leverer de kommende dage:

dirch

Formand for brancheforeningen Skib & Båd, Dirch Petersen takkede medlemmerne for at bakke op om Copenhagen Boat Show. Foto: Henrik Hansen
Seneste nyheder

Kapsejlads

Harboe Cup: Et fantastisk sensommerstævne

Kapsejlads

Knarr DM: Rent 'North Sails' podie

Kort nyt

Redningsbåd pensioneres uden afløser: Frygter det kan koste liv

Kapsejlads

X Stars vinder X-Yachts Star meeting

World Match Racing Tour

WWMRT: Svensk dominans - 'Wings' tager dobbeltsejr Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: De tre danske teams videre til ’semi’…

Udvalgte artikler *