fbpx

Efter første weekend, 1-0 til Boat Show i Fredericia

Inkluder i Newsletter: Ja

Torsdag startede så 2. halvleg af Boat Show i Fredericia, og ser vi tilbage på første weekend, og dagen i går, så kan vi iskoldt konstatere, at stemningen er i top - sejlerne holder stadig af at gå på bådudstilling.

Lidt over 15.000 besøgende har været gennem tælle-apparaterne på messens første fire dage, og de udstillere som vi har talt med, forventer en stor weekend foran os.

Overvægt af hestekræfter
Fordelingen af de mange både der er udstillet ligner det vi har oplevet de andre steder rundt omkring i Norden og Europa, hvor udstillingerne også er kommet i gang igen. Tendensen er klar - sejlbådene halter. På Boot i Düsseldorf havde man forvandlet en hel hal, hvor der før var udstillet sejlbåde, nu til Surf, og på udstillingen i Göteborg var der kun udstillet én sølle sejlbåd.

Så gør Boat Show i Fredericia det trods alt noget bedre. Ni sejlbåde har fundet vej, og du kan opleve Jeanneau, Luffe, Nordship - endda en Verdenspremiere, Faurby, Bavaria, SeaScape/Beneteau og Dragonfly, samt en del klassebåde og joller. 

Men, der er altså en overvægt af motorbåde, her kan du tilgengæld finde et meget bredt udvalg af både der passer perfekt til det danske markedet.

Du finder blandt andet havets Off roader Targa, samt de to klassiske skandinaviske mærker Nimbus og Marex ligesom X-Power og – en super potent båd fra Frauscher, er linet op.

Der er motorbåde fra Cranchi, Bavaria, Beneteau, Jeanneau, Bayliner, Quicksilver, SeaRay og mange flere. Der er RIBs og Vandscootere, og sidst men absolut ikke mindst, så er der et hav af udstyr, tilbehør, sejl og elektronik - og ikke at forglemme det store bassin med et væld af kajakker. 

Udover de mange udstillede både samt produkter, så har Boat Show lagt sig i selen og fået skabt et flot scene-program, hvor der i sidste weekend var kamp om pladserne for at sidde i forreste parket. 

Så hvis du nu går rundt og tænker – skal man lige stikke hovedet forbi Boat Show i Fredericia, så er der masser af oplevelser og god stemning - du får lidt inspiration i fotogalleriet herunder.  Håber vi ses?

Og så finder du det gyldne overblik i messekataloget herunder, klik og læs løs.

messekatalog

 




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *