fbpx

Flere og flere egne Boat Shows dukker op - såvel virtuelle som 'rigtige'...

De seneste par år har det, grundet pandemien, knebet noget med bådudstillinger, dog mindes vi de glade dage i Ishøj, hvor Copenhagen Boat Show lykkedes med at gennemføre den flydende bådudstilling, som forøvrigt vender tilbage i en udvidet version, en uge tidligere end sidste år. Sæt kryds i kalenderen fra den 25. - 28. august, hvor torsdagen dog ‘kun’ er for inviterede gæster.  

Ingen indendørs
Samtlige indendørs bådudstillinger rundt omkring i Europa har været aflyst, mest savnet - udover vores egen i Messe C i Fredericia, er ubetinget Boot Düsseldorf, som netop skulle have været afviklet disse dage her ultimo januar. Arrangørerne bag Boot var fast indstillet på at afvikle udstillingen, og havde taget alle mulige foranstaltninger for at gennemføre en sikker udstilling. Men, den tyske delstatsregering i Nordrhein-Westfalen, ville det anderledes. Der blev ganske enkelt, med meget kort varsel - indført et forsamlingsforbud på maks. 750 personer, hvilket naturligvis forhindrede Boot i at blive afviklet...de første stande, og flere af de helt store både var kørt i stilling. Unægtelig et stort slag for Boot. 

X-broen
Om det er savnet af de mange indendørs bådudstillinger, eller blot en helt naturlig del af udviklingen i cyberspace skal vi ikke kunne sige, men X-Yachts i Haderslev har taget konsekvensen, og lavet en smart lille virtuel ‘Boat Show’ fra egen bro i Haderslev. Gå en tur ud på broen, og oplev: X-Power33, Xc45, Xp44, X40, X43, X46, X49 og deres seneste X56.  

Virtuel Boat Show er helt sikkert kommet for at blive - man savner lige muligheden for at fortælle røverhistorier med sejlervennerne over en kølig fadøl, men det er godt nok en smart måde at komme ‘om bord’ på otte både i et snuptag.  

X-Yacht har til daglig også egen udstilling i hallen, men vil du lige et hurtigt smut forbi, så finder du X-broen via linket her

Reese gør det 'rigtigt'
Flere og flere af de større bådforhandlere herhjemme arrangerer enten Åbent Hus, eller noget der minder om en ‘rigtig’ bådudstilling, og hos Reese Marin i Aabenraa, har man også valgt at gå ‘all-in’ på at fremvise Marex, Targa, Hanse, Dehler m.fl. - den store hal, er simpelthen omdannet til eget Boat Show, og som bådehandler Henrik Reese nævner, fra på mandag - adgang uden mundbind. Det er der helt sikkert mange der glæder sig til at smide.

Se billederne fra Reese Marin i galleriet herunder


Galleri
Kort nyt

12 år, og allerede forfatter - går i sin farfars fodspor...

Havne

Sikker gang i Haderslev 

Tursejlads

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

Kort nyt

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

Udvalgte artikler *


Produktnyt