fbpx

Cannes Yachting Festival aflyst

Inkluder i Newsletter: Ja

Flere udstillere blev i går fredag ringet op af arrangøren Reed Expositions om aflysningen af dette års internationale bådshow i Cannes.

Den officielle aflysning af Cannes Yacht Festival, som skulle finde sted den 8.-13. september, kommer efter, at arrangørerne anmodede om særlig dispensation fra den franske regering til at afholde arrangementet. Den har de ikke fået trods interessen for sejsport og andre aktiviteter på vandet i år har været stigende og synes at være en både populær og sikker form for familier at bruge deres ferie og fritid på.

Den 11. august meddelte den franske regering, at forbuddet mod mere end 5.000 mennesker, der skulle samles ved en begivenhed, blev forlænget til den 30. oktober på grund af stigningen i antallet af nye Covid-19-tilfælde. Få dage senere annoncerede den britiske regering en to uges karantæne af personer som ankom fra Frankrig på grund af Covid-19-situationen.

Da det internationale bådshow i Cannes typisk får mere end 50.000 besøgende fra hele verden var det op af bakke for arrangørerne.

Aflysningen får nu udstillerne til at rette øjnene mod Fort Lauderdale internationale boat show i USA, som også arrangeres af Reed Expositions. Endnu er der ingen meldinger om aflysning af dette bådshow.

cannes stat

54.000 besøgte Cannes Yachting Festival sidste år. Udstillingen er, ifl. IBI News, aflyst i 2020









Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *