Cannes Yachting Festival aflyst

Flere udstillere blev i går fredag ringet op af arrangøren Reed Expositions om aflysningen af dette års internationale bådshow i Cannes.

Den officielle aflysning af Cannes Yacht Festival, som skulle finde sted den 8.-13. september, kommer efter, at arrangørerne anmodede om særlig dispensation fra den franske regering til at afholde arrangementet. Den har de ikke fået trods interessen for sejsport og andre aktiviteter på vandet i år har været stigende og synes at være en både populær og sikker form for familier at bruge deres ferie og fritid på.

Den 11. august meddelte den franske regering, at forbuddet mod mere end 5.000 mennesker, der skulle samles ved en begivenhed, blev forlænget til den 30. oktober på grund af stigningen i antallet af nye Covid-19-tilfælde. Få dage senere annoncerede den britiske regering en to uges karantæne af personer som ankom fra Frankrig på grund af Covid-19-situationen.

Da det internationale bådshow i Cannes typisk får mere end 50.000 besøgende fra hele verden var det op af bakke for arrangørerne.

Aflysningen får nu udstillerne til at rette øjnene mod Fort Lauderdale internationale boat show i USA, som også arrangeres af Reed Expositions. Endnu er der ingen meldinger om aflysning af dette bådshow.

cannes stat

54.000 besøgte Cannes Yachting Festival sidste år. Udstillingen er, ifl. IBI News, aflyst i 2020Kapsejlads

ILCA VM: AP oppe hele første dag

★ Test af sejlbåde

★ Test af Scandi 42: Moderne old fashion dækssalon cruiser

America's Cup

Alinghi's back - Bertarelli smider checken...

World Sailing

Kim Andersen: Anke mod frifindelse afvist

Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Udvalgte artikler *


Produktnyt