Cannes Yachting Festival aflyst

Flere udstillere blev i går fredag ringet op af arrangøren Reed Expositions om aflysningen af dette års internationale bådshow i Cannes.

Den officielle aflysning af Cannes Yacht Festival, som skulle finde sted den 8.-13. september, kommer efter, at arrangørerne anmodede om særlig dispensation fra den franske regering til at afholde arrangementet. Den har de ikke fået trods interessen for sejsport og andre aktiviteter på vandet i år har været stigende og synes at være en både populær og sikker form for familier at bruge deres ferie og fritid på.

Den 11. august meddelte den franske regering, at forbuddet mod mere end 5.000 mennesker, der skulle samles ved en begivenhed, blev forlænget til den 30. oktober på grund af stigningen i antallet af nye Covid-19-tilfælde. Få dage senere annoncerede den britiske regering en to uges karantæne af personer som ankom fra Frankrig på grund af Covid-19-situationen.

Da det internationale bådshow i Cannes typisk får mere end 50.000 besøgende fra hele verden var det op af bakke for arrangørerne.

Aflysningen får nu udstillerne til at rette øjnene mod Fort Lauderdale internationale boat show i USA, som også arrangeres af Reed Expositions. Endnu er der ingen meldinger om aflysning af dette bådshow.

cannes stat

54.000 besøgte Cannes Yachting Festival sidste år. Udstillingen er, ifl. IBI News, aflyst i 2020Seneste nyheder
Vendée Globe

Den afgørende fase

America's Cup

Sir Ben og Ineos gjorde rent bord - gense nattens imponerende...

Kapsejlads

Jules Verne Trophy: Team Gitana afbryder rekord forsøg...

Kort nyt

EYotY 2021: Vi vænner os aldrig til det

★ Interview & Portræt

★ Rand Boats: 'Vi designer hver model til et formål'

America's Cup

Amputeret AC-program denne weekend

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf aflyses - flyttes til 2022

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana på sporet til verdensrekord

Udvalgte artikler *