fbpx

Se ny kabelfri Code Zero på Boat Show

Når dørene åbner i morgen fredag til bådmessen i Fredericia, står Elvstrøm Sails klar med et større team og nye spændende produkter.

”Vi stiller op med vores danske forhandlernetværk; Michael Olesen fra nord, Thomas Taatø fra øst samt Peter Westfal fra syd samt folk fra Aabenraa, herunder sejlmagere, der helt sikkert vil sy nogle spændende ting på standen og være klar til en snak om sejlmageri,” fortæller Lise-Lotte Møhring Larsen fra Elvstrøm Sails.

Kabelfri Code Zero
Et af de nye produkter, du kan høre mere om hos Elvstrøm Sails, er en kabelfri Code Zero. Sejlet, der er en mellemting mellem en flad genakker og en code zero, er optimeret til en bredere vindvinkel, end man ellers ser det. Dermed kræver det færre sejlskift om bord.

Det er især godt til spidse vinkler, og der er ingen blafrende agterlig på EPEX cable-free Code Zero sejlet. Sejlet skaber et godt tryk fremme i sejlet, hvilket er med til at balancere båden bedre. Samtidig er sejlet smart, da der ikke er et kabel i forliget, der fylder, når sejlet skal pakkes sammen.

Sejlrester til tasker
”På standen syer vi sejlrester om til tasker i forskellige layouts; punge, små clutches og dokumenttasker. Ligesom du kan gøre et godt messekup på vores populære sejltasker. Her møder du en sejlmager in spe og en verdensmester i Offshore Worlds 2018, Maren Magda Book. Så her er rig lejlighed til at få en god snak om sejl og sejlads,” slutter Lise-Lotte Møhring Larsen.

Mød Elvstrøm Sails på stand A-1328 til Boat Show i Fredericia. Messen åbner i morgen fredag.
Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

★ Artikel

★ Design: Hvorfor vende snuden på hovedet?

Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Kort nyt

My Song genopstået i ’ClubSwan’ sortimentet

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?