fbpx

Baadhuset med rekordstort antal både på Boat Show

Baadhuset ved Beder udstiller op til 18 både på Boat Show i Fredericia - heraf to verdenspremierer og seks skandinaviske premierer. Baadhuset giver den med andre ord altså hele armen, når det om godt tre uger går løs ved den store indendørs bådudstilling.

"Det er det største antal både, vi har udstillet nogensinde. Men tiderne er de helt rigtige lige nu til at få den forventede succes. Køberne er tilbage i markedet - det har vi mærket ved en fordoblet omsætning sidste år", fortæller Daniel Bak fra Baadhuset.

Han kan i Fredericia blandt andet friste de besøgende med to verdenspremierer: En fra Saver og en fra Drago. Desuden byder Baadhuset på seks skandinaviske premierer fra blandt andre Humber, Regal, Saver og Drago. Vanen tro kan der også ses to populære Starfisher både, modellerne 650 og 830 med styresalon.

Luksusmærket Regal er i Fredericia repræsenteret med tre modeller:

  • Den lækre 1900ESX bowrider i friske farver med en dejlig Volvo V6 200 indenbords 6 cyl. motor.
  • 24 Fasdeck er et kapitel for sig; en uhyre eksklusiv bowrider med masser af plads, elektrisk targabøjle som også fungerer som ski/wakeboard træk, en yderst potent Volvo V8 motor med hele 350 heste. Den har også et særskilt toiletrum med skabsarrangement, vask med vand og toilet
  • Endelig vises den flotte 26EX Cruiser med masser af plads, fire køjer i to kahytter, bovpropel og mange andre lækkerier. Den er udstyret med den helt nye Volvo V6 280 alu med cat. Denne båd er faktisk trailerbar.

Man kan møde Baadhuset på stand 1224, hvor man i øvrigt også kan inspicere deres tre hardcore RIB både fra Humber: 600 Destroyer, 7,5 Ocean Pro og endelig luksusmodellen 800 Sport Pro.

Fredericia Boat Show finder sted den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2017. Se mere på boatshow.dk.
World Sailing

Populært stævne på vej mod rekord

Sejlsportsliga

Sailors for the Sea: Endnu en platin-pris til dansk stævne

Havne

Alternativ til klapning: Ny teknik testes i Marina City

Singlehand

Golden Globe Race: Førte med 900 sømil, da bølgen ramte

Havne

Sommerjob på Svendborg Havn?

Udvalgte artikler *