fbpx

Hamburg kalder - udstillingen åbner lørdag

Som det ser ud lige i skrivende stund, ja så er der ikke planlagt nogen indendørs bådudstilling i Danmark for 2016, så er du også blandt de sejlere som holder af at nyde stemningen på en indendørs bådudstilling, så kunne det være du skulle slå vejen et smut forbi Hamburg. 

Reese Marin fra Aabenraa, en af de meget trofaste Hanseboot udstillere, har ikke mindre end en verdenspremiere med. Reeses prisbelønnede motorbådsmærke Marex lader til at have gjort det endnu engang. Vi har dog ikke prøvesejlet båden endnu, men med vores kendskab til det stærke brand, er vi overbevist om vi vil få indfriet vores forventninger som bestemt ligger i den høje ende af skalaen.

Det er tale om et motorbådskoncept som værner om en skandinavisk bådebygger tradition med agterkahyt. Marex har taget denne tradition til nye højder og bragt den ind i nutiden. Det fremragende ved agterkabinen er at den værner om privatlivet, og gør det muligt at udstyre båden med to store Captain's suites.

Alle de fikse detaljer som vi kender fra Marex findes naturligvis også på deres nye 373, og vi glæder os som små børn til at prøve og se den i virkeligheden. 

En del danske udstillere

Årets Hanseboot har Danmark som partnerland, og Visit Denmark har lagt kræfter i at sælge vores skønne kyster og havneområdet som gyldne feriesteder. Dette smitter også af på den danske maritime branche, som har flere udstillere på Hanseboot, end vi normalt oplever. 

Quorning Boats - X-Yachts - Nordborg og Nordship er med blandt de værfter som udstiller. Dansk Marine Center/Bavaria er på plads, lige som du på udstyrssiden, med dansk fingeraftryk finder, North Sails, Elvstrøm Sails, FlexoFold, John Mast, RenSkib og Southern Spars.

De fleste læsere, i sær af vores trykte magasin, kender min holdning - det er herligt at være på Bådudstilling, og Hamburg er altid et besøg værd. 

Se mere om Hanseboot her
Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

★ Teknik

★ Sensorer kan fortælle alt

Sejlsportsliga

Ligaen har kurs mod Sydfyn - med flere både på startlinjen

Kort nyt

Højskole og sejlklub slog sig sammen i sommerferien

Kapsejlads

E-jolle: Søren Johnsen vinder Master EM

Kapsejlads

Team Hansen ude at lege med de store - se video

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?