Oplev Rinker, Regal og Saver i Ishøj

Der bliver noget for enhver smag i Ishøj. Bådhuset i Beder ved Aarhus tager turen til Ishøj med fire lækre både. Der er tale om to både fra Regal, en fra Rinker og sidst men ikke mindst en fra italienske Saver.

Regal 1900ESX er en luksus bowrider som skiller sig markant ud i den flotte finish, som Regal er kendt for. Den vises med en lækker Volvo V6 indsprøjtningsmotor, en lækker lille sag.

refal

Bådhuset har to både med fra Regal

2550 fra Regal er en exclusiv cuddy cabin med en meget kraftig 8,2L V8 Mag motor med 385HK – en særdeles potent sag, den har endvidere elektrisk tårn, så den kan sejle under broer, ligesom det er en praktisk foranstaltning ved vinderopbevaring. Den har et lille toiletrum i kahytten med flush toilet.

Rinker er repræsenteret med deres nyeste model 236CC med en 5,0Mpi V8 Mercruiser motor. Den fremstår i en særdeles flot farvekombination med skrogsider i chili red og fuldfarvet sort bund. Den har en fin og reelt brugbar kahyt med flot træaptering, samt en genial indretning i cockpitet.

Fra italienske Saver kan den efterspurgte 690 Cabin Sport ses i en helt ny DK Edition, en dejlig cruiser i flot italiensk design og byggekvalitet med blandt andet fire  sovepladser og lukket toiletrum med håndvask, den vises i den exclusive version med koksgråt flexiteek på alle gå flader.

"Efter den oprindelige plan skulle der også vises både fra Starfisher som var købt hjem til udstillingen, men de er siden hen blevet udsolgt", fortæller Claus fra Bådhuset.

Der er sørget for god underholdning på denne hyggelige udstilling i Ishøj, hvor der i øvrigt er gratis adgang og fri parkering.Seneste nyheder
Kort Nyt

Gode tips og råd, når båden skal på land

★ Test af motorbåd

★ Smartliner Fisher 23 - Designet til lystfiskeren

Kapsejlads

Sejlerlandsholdet klar til EM i 49er - 49erFX og Nacra - men...

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"