fbpx

Oplev Rinker, Regal og Saver i Ishøj

Der bliver noget for enhver smag i Ishøj. Bådhuset i Beder ved Aarhus tager turen til Ishøj med fire lækre både. Der er tale om to både fra Regal, en fra Rinker og sidst men ikke mindst en fra italienske Saver.

Regal 1900ESX er en luksus bowrider som skiller sig markant ud i den flotte finish, som Regal er kendt for. Den vises med en lækker Volvo V6 indsprøjtningsmotor, en lækker lille sag.

refal

Bådhuset har to både med fra Regal

2550 fra Regal er en exclusiv cuddy cabin med en meget kraftig 8,2L V8 Mag motor med 385HK – en særdeles potent sag, den har endvidere elektrisk tårn, så den kan sejle under broer, ligesom det er en praktisk foranstaltning ved vinderopbevaring. Den har et lille toiletrum i kahytten med flush toilet.

Rinker er repræsenteret med deres nyeste model 236CC med en 5,0Mpi V8 Mercruiser motor. Den fremstår i en særdeles flot farvekombination med skrogsider i chili red og fuldfarvet sort bund. Den har en fin og reelt brugbar kahyt med flot træaptering, samt en genial indretning i cockpitet.

Fra italienske Saver kan den efterspurgte 690 Cabin Sport ses i en helt ny DK Edition, en dejlig cruiser i flot italiensk design og byggekvalitet med blandt andet fire  sovepladser og lukket toiletrum med håndvask, den vises i den exclusive version med koksgråt flexiteek på alle gå flader.

"Efter den oprindelige plan skulle der også vises både fra Starfisher som var købt hjem til udstillingen, men de er siden hen blevet udsolgt", fortæller Claus fra Bådhuset.

Der er sørget for god underholdning på denne hyggelige udstilling i Ishøj, hvor der i øvrigt er gratis adgang og fri parkering.
Kapsejlads

Stærkt felt klar til at dyste om DM-titlen

Kort nyt

A-Cat: "Det må I ikke - stooop nuu"...

Sejlsportsliga

Hvad sejlsport og ligasejlads dog ikke kan føre til...?

★ Artikel

★ Omsider den rette rig

Bådudstillinger

Om mindre end 14 dage går det løs...

Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

★ Teknik

★ Sensorer kan fortælle alt

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?