fbpx

Oplev Rinker, Regal og Saver i Ishøj

Inkluder i Newsletter: Ja

Der bliver noget for enhver smag i Ishøj. Bådhuset i Beder ved Aarhus tager turen til Ishøj med fire lækre både. Der er tale om to både fra Regal, en fra Rinker og sidst men ikke mindst en fra italienske Saver.

Regal 1900ESX er en luksus bowrider som skiller sig markant ud i den flotte finish, som Regal er kendt for. Den vises med en lækker Volvo V6 indsprøjtningsmotor, en lækker lille sag.

refal

Bådhuset har to både med fra Regal

2550 fra Regal er en exclusiv cuddy cabin med en meget kraftig 8,2L V8 Mag motor med 385HK – en særdeles potent sag, den har endvidere elektrisk tårn, så den kan sejle under broer, ligesom det er en praktisk foranstaltning ved vinderopbevaring. Den har et lille toiletrum i kahytten med flush toilet.

Rinker er repræsenteret med deres nyeste model 236CC med en 5,0Mpi V8 Mercruiser motor. Den fremstår i en særdeles flot farvekombination med skrogsider i chili red og fuldfarvet sort bund. Den har en fin og reelt brugbar kahyt med flot træaptering, samt en genial indretning i cockpitet.

Fra italienske Saver kan den efterspurgte 690 Cabin Sport ses i en helt ny DK Edition, en dejlig cruiser i flot italiensk design og byggekvalitet med blandt andet fire  sovepladser og lukket toiletrum med håndvask, den vises i den exclusive version med koksgråt flexiteek på alle gå flader.

"Efter den oprindelige plan skulle der også vises både fra Starfisher som var købt hjem til udstillingen, men de er siden hen blevet udsolgt", fortæller Claus fra Bådhuset.

Der er sørget for god underholdning på denne hyggelige udstilling i Ishøj, hvor der i øvrigt er gratis adgang og fri parkering.




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *