fbpx

Risbjerg klar til at fremvise

Syv både har Risbjerg valgt at tage med til den flydende bådudstilling i Ishøj. Det drejer sig om fem både fra franske Beneteau, og to fra Sea Ray.

Søren Risbjerg udtaler til Bådmagasinet: "Vi har den nye Sea Ray 19 med til Ishøj. Den er lidt noget nyt, da den størrelse af båd har været præget af indenbordsmotorer. Nu er den kommet i en mere tidssvarende version, hvor man kan få den med en påhængsmotor. Det betyder, at den er meget lettere og billigere i vedligehold. En påhængsmotor vejer cirka halvdelen af en indenbords motor. Tilmed er den mere støjsvag. Så den glæder vi os til at fremvise for publikum".

2015-SeaRay-19-SPX-fish-1232-X31

Sea Ray 19 SPXE med påhængsmotor kan ses i Ishøj

Derudover glæder Risbjerg sig til at vise publikum flere både i den populære Anatares serie fra Beneteau. Serien udmærker sig ved at være gennemtænkt, så den passer til det skandinaviske klima. Søren Risbjerg siger: "Beneteau Flyer 6 Sundeck, som vi har med på udstillingen, blev kåret til Årets Båd i Europa sidste år i sin klasse. Den sætter helt nye standarder for rummelighed. Eksempelvis har båden et cockpit, hvor der kan sidde otte mennesker omkring et bord. I kahytten kan der sove tre voksne - og fem i båden, hvis man har cockpit telt".

BB1A6296 SUNdeck statique.JPG 800

Flyer 6 Sundeck er at finde i Ishøj i den sidste weekend i august.

Husk at der er gratis adgang til den flydende bådmesse i Ishøj. Der er åbent 12-18 om fredagen og i weekenden 10-17.00. Se mere her.
Kapsejlads

Stærkt felt klar til at dyste om DM-titlen

Kort nyt

A-Cat: "Det må I ikke - stooop nuu"...

Sejlsportsliga

Hvad sejlsport og ligasejlads dog ikke kan føre til...?

★ Artikel

★ Omsider den rette rig

Bådudstillinger

Om mindre end 14 dage går det løs...

Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

★ Teknik

★ Sensorer kan fortælle alt

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?