fbpx

Boot Düsseldorf åbner i dag

Inkluder i Newsletter: Ja

Det er den 46. udgave af verdens største bådudstilling som åbner i dag, lørdag den 17. februar. Udstillen kan præsentere hele 1.741 udstillere fra 57 lande, så der burde være lidt for en hver? 

Imponerende tal

Det er jo Tyskland, og vi kan ikke komme uden om det er imponerende tal udstillingen Boot i Düsseldorf kan præstere. 17 haller, hvor en schuttlebus sørger for du på nem og bekvemmelig vis kan nå fra hal 1 - 17 på få minutter. Hele arealet udgør 213.000 kvardratmeter, vel nok et område der er 7-8 gange større end hvad vi oplever i Danmark. Rækken af både er også imponerende, hvor Boot nævner tallet 1.700 både, store som små både at vælge imellem. Der er tale om 'alt' fra joller til de helt store mulit-million dollar luksus yachts...

Düsseldorf

Rhinen snor sig gennem Düsseldorf, hvilket meget belejligt sikrer Boot muligheden for at få de HELT STORE både med på udstillingen. De sejler simpelthen frem til hallerne, hvor en specielt fremstillet travelift henter dem direkte fra vandet, ganske imponerende

Og begynde at nævne programmet for de næste ni dag her vil ikke give nogen mening. Programmet er enormt, og du finder med sikkerhed alt hvad sejler-hjertet begærer. Husk Düsseldorf er ikke langt fra Danmark, så hvis du virkelig har lyst til at opleve toppen af bådudstillinger, så er det med at komme afsed.

Se mere om Düsseldorf på boot.de

Kortboot

Man kan sagtens bruge mere end én dag i Düsseldorf. Den ene hal efter den anden bugner med spændende nyheder for sejlerne. Et imponerende område, hvor suttlebusser kører rundt mellem hallerne.




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *