fbpx

10 dage til årets første udstilling

 

En ny og anderledes udstilling, Copenhagen Maritime Festival ser dagens lys næste torsdag, hvor dørene til Lokomotivhallerne bliver åbnet for publikum.

Det er en 'bådudstilling' med ganske få både - men jeg tør godt skrive at det vil komme til at bugne med tilbud fra de store udstyrs-stande. Palby, Watski, Columbus, Hellers, Masnedø, Lynetten og Shipshape, for bare at nævne nogle af de stande, hvor der med sikkerhed kan gøres et godt kup.

Stande som altid trækker mange sejlere er de store elektronikudbydere, og Garmin, B&G, Furono, Simrad - med flere, er da også at finde på denne nye udstilling, og sejlmagerne, forsikringsselskaberne og alle de andre du normalt finder i udstyrshallerne, vil også være på plads næste torsdag.

Et anderledes yderst spændende sted

Det er Lokomotivhallerne som stiller en meget anderledes og inspirerende hal til rådighed for den maritime udstilling. Bådmagasinet var forbi i sidste uge, hvor en del af 'modeuge i København' havde fundet vej til hallen, og vi kan godt skrive under på 'et inspirerende sted' ikke kun lige i den uge, – 'vi er sikker på publikum vil finde området spændende, men nu er det jo ikke hallen de kommer for at se på, men det gør vel ikke noget omgivelserne er i orden', udtaler Lars Kiær.

Christiand Peetz fra Garmin følger op: 'Vi bakker naturligvis op omkring det nye initiativ med at etablere en maritim messe i samarbejde med Danboat. Vi har brug for at møde det maritime publikum fra Øresundsregionen sammen med de øvrige spillere fra branchen, og derfor glæder vi os til at vise alle vores nyheder i februar, når messen åbner i Lokomotivværkstedet'

Udstillingen holder åbent fra torsdag den 27. februar til søndag den 2. marts. Torsdag og fredag fra kl. 12 – 20, Lørdag fra 10 til kl. 18, og Søndag 10 – 16. Se mere om udstillingen her

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *