Dragonfly på London Boat Show

I går slog London Boat Show dørene op til årets bådudstilling. London Boat Show holder åbent til og med den 12. januar 2014, og det er bestemt et besøg værd, hvis man er på disse kanter. En af de danskere, der er draget til England for at præsentere de populære Dragonfly trimaranerne, er Jens Quorning.

Læs også: Besøg 'Big Ben' i London

Jens Quorning udtaler til Bådmagasinet: "Vi er på London Boat Show med to splinter nye både – en Dragonfly 28 og en Dragonfly 32. Det engelske marked kan vi mærke er godt på vej op igen efter et par år med lidt mindre aktivitet. Vi har på det seneste oplevet en kæmpe interesse for vores Dragonfly trimaraner. Det betyder, at vi nu har historisk set flest ordre i hus nogensinde".

2014-01-04 12.33.39

Standen med de to Dragonfly trimaraner

Ny model afsløres på Boot i Düsseldorf

Efter bådudstillingen i London skal Jens Quorning og de to udstillede både en tur til Düsseldorf, hvor Boot udstillingen åbner den 18. januar 2014. Jens Quorning fortæller til Bådmagasinet: "Vi har en lille overraskelse i ærmet til bådudstillingen i Düsseldorf, som jeg glæder mig meget til at afsløre. Jeg kan sige så meget nu, at det er tegninger af vores nyeste model, der gerne skulle se lyset i 2015 - men mere om det senere".Kapsejlads

Danmark Rundt: Frostboksen & Team fik en på opleveren

Kort nyt

Dame Award: Sailserver nomineret til eftertragtet pris

Kort nyt

Sidste udkald: For børn på fregatten Jylland 

★ Artikel

★ Maserati 150S: Født på vandet

Produktnyt

Oscar – anti-kollisions udstyr hædret ved indtog på det...

Nye både

EYotY: Hallberg Rassy stiller med stærk båd

Kort nyt

Tak Michael - og naturligvis tillykke...

Udvalgte artikler *