Final Twenty mødes live i Fakse

Efter 12 kvalifikationssejladser over de sidste fire uger, har de 20 bedste både kvalificeret sig til finalesejladserne i DM i Virtual Skipper. I dag, lørdag, mødes de fleste af disse i Fakse Ladeplads Sejlklub for at kåre Mesteren 2013.

6 sejladser, 1 fratrækker og 1 frokost

"Formatet er simpelt og effektivt. Vi bliver 20 både til start, og vi sejler i alt 6 sejladser, 3 formiddag og 3 eftermiddag, efter en fælles frokost. Den dårligste smides væk, og eventuelle protester behandles direkte efter sejladsen" siger Søren Andresen, alias Spirillen, der må tilskrives en favoritposition, efter at vundet sin kvalifikationsgruppe klart.

krullesvaletop4 1

Virtuel Skipper kan hentes gratis til PC

4 sejler hjemmefra

Der er langt fra Randers til Fakse, og derfor har Niels valgt at koble sin bærbare op hjemmefra, hvor han naturligvis deltager på lige vilkår som alle andre. Det samme gælder 3 andre deltagere, der også må sidde og juble alene derhjemme, skulle det blive dem vinder overalt.

Kig med

Spillet Virtual-Skipper kan downloades gratis til PC, og enhver kan kigge med hjemmefra online, ved at hente gratisversionen, og logge "DM2013" på som spectator. Man er naturligvis også velkommen, og bliver budt på kaffe og moleøl, hvis man vil følge slaget og stemningen live på havnen ved Fakse. Efterfølgende er der stort anlagt festmiddag med præmieoverrækkelse.Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Kort Nyt

Silverrudder: Meget få vil fuldføre

Kort Nyt

Solo-roer Lia Ditton sætter ny rekord fra USA til Hawaii

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Comfortina 32 - rummelig med attraktiv sejlglæde

Kapsejlads

Silverrudder 2020: Følg din favorit live

Kapsejlads

Vendée Globe: Boss'n viser den frem

Kort Nyt

Klar til Silverrudder for niende gang

Motor

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"