fbpx

Travl første weekend
 af Boat Show 2013

Inkluder i Newsletter: Ja

I alt 14.486 besøgende har passeret igennem tælleapparaterne, da den første af de to Boat Show weekender i Fredericia sluttede søndag eftermiddag. Især lørdag var der med 7.288 besøgende myldrende travlt rundt om på standene: "Efter en lang vinter og den megen krisesnak kunne man måske tænke, om der overhovedet er nogen, der gider sejle mere. Men det er der tydeligvis. Det var skønt at opleve, hvor stuvende fuldt der var – det giver en masse gejst", siger Bjarne Carlsen fra Palby Marine. Palby er leverandør til de elleve butikker, som på Boat Show for første gang lancerede sammenslutningen Marine Pro Shop – et koncept som ifølge Bjarne Carlsen er blevet taget rigtig godt imod af købelystne besøgende.

X-yachts er tilbage

Danmarks største bådproducent, X-yachts fra Haderslev, er efter nogle års fravær atter at finde på Fredericia Boat Show. "Det er dejligt at være her igen, og vi har især lørdag haft virkelig mange besøgende på standen. Vi har fået et større antal seriøse kontakter, som vi skal følge op på, så vi er meget tilfredse", siger salgsdirektør Niels Thomsen. Han tilføjer, at det løfter messen, at alle de store danske bådproducenter er til stede. "Desuden har mange besøgende rost udstillingen for at være rigtig flot, og det kan vi kun være enige i. Så vi har bestemt ikke fortrudt, og vi glæder os til anden halvdel", siger Niels Thomsen.

x-yacts

X-yachts er tilbage i Fredericia efter nogle års fravær

Blandt debutanterne på Boat Show er østjyske Quintrex Denmark, som netop har startet forhandlingen af australske aluminiumsbåde målrettet mod de virkelig seriøse lystfiskere. "Til tider har folk ligefrem stået i kø for at tale med os, og vi har fået langt flere kontakter, end vi overhovedet havde forestillet os. Nu skal jeg hjem og pleje stemmen inden det går løs igen", lyder det med et smil fra Quintrex Denmarks’ Anders Sørensen, som har talt sig hæs på de første tre messedage.

Købelysten vender så småt tilbage

Jan Hansen, formand for brancheforeningen Danboat, erklærer sig også meget tilfreds med første weekend – ikke kun med besøgstallet, men også med købelysten. Tilsvarende er der tilfredse miner hos projektchef i MESSE C Lars Søndergaard: "Jeg har ikke fået andet end positive tilbagemeldinger fra udstillerne, og mange besøgende har rost messen og den bredde, den har. Så det lover rigtig godt for anden og sidste halvleg, som jo starter allerede torsdag med en VIP-dag klokken 13-18, hvor udstillerne kan invitere kunder og samarbejdspartnere til en god snak i en afslappet atmosfære".

Anden del af Fredericia Boat Show fortsætter fredag den 1. marts 2013 og slutter søndag den 3. marts 2013. Åbningstid alle dage er klokken 10.00 til 17.00. Se mere på boatshow.dk.

Kapsejlads

X Stars vinder X-Yachts Star meeting

World Match Racing Tour

WWMRT: Svensk dominans - 'Wings' tager dobbeltsejr Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: De tre danske teams videre til ’semi’…

Sejlsportsliga

WOW: Kæmpe boost for kvinder i sejlsport – og med Danmark som...

SailGP

Kan Sehested & Co. rejse sig?

Kapsejlads

X-Yachts samler endnu en gang alle 'stjernerne' i Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: Flot flot start på årets finalestævne - se stort...

Udvalgte artikler *