Nye muligheder i Korsør Lystbådehavn

Nye muligheder i Korsør Lystbådehavn

Krisen i Danmark ses også i lystbådehavnene. Når det trykker i privatøkonomien sælger bådejerne deres både, og de tomme pladser langs bådebroerne betyder store økonomiske tab på havnebudgettet.

I Korsør ligger den som et smørhul midt på den vestsjællandske kyststrækning med små købstæder som perler på en snor, et nærliggende øhav og udsigt til Fyn, når luften er klar, og her tilbyder Korsør Lystbådehavn nu gæstesejlere, der lejer bådplads på månedsbasis, en aktiv ”turistservice”. Dvs. man kan henvende sig på havnekontoret og få udleveret en velkomstpakke, der rummer turistinformation og rabatter på div. forlystelser, restauranter og idrætsanlæg som f.eks. tennis- og golfbaner i Korsør og i nærområdet.

Pris: 10 kroner / 2 sider. Kilde: Bådmagasinet 06/2011

10,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer