Kommentar: Det store Laser-mord

Related Articles: Breaking: Rindom skifter til ILCA Radial..!, Den største producent af Laserjoller fyret, OL 2024: World Sailing har truffet vigtige beslutninger

Det er som en Agatha Christie-roman, hvor både gæster og værtskab har været med til at føre kniven. Og hvor plottet er næsten umuligt at gennemskue. Her er den usandsynlige historie om det stadig pågående mord på verdens mest succesfulde jolleklasse.

World Sailing, med danske Kim Andersen for enden af bordet, har nok en gang manøvreret sig ind i et farvand fyldt af uvederhæftige afstemninger, pludselige og dramatiske beslutninger på tværs af ekspertråd – og en kaotisk, konfliktfyldt og uklar situation, når det gælder fremtiden for olympiske klasser.

Sejlsportens svar på det britiske parlament
Denne gang handler det om Laser-klassen. Den har allerede været i gang med et langsomt, men sikkert sammenbrud igennem en årrække – af årsager som ikke har noget at gøre med World Sailing – men nu har sejlsportens svar på det britiske parlament gået ind i sagen. Og så er der altså gået fuldstændig kage i den.

Svært plot
Plottet denne gang er svært gennemskuelig, og der er så mange aktører og forgreninger i sagen, at ingen formentlig kan udrede mysteriet helt, og fortælle den fulde, sande historie. Men her er et ærligt forsøg på et forholdsvis kortfattet

...
Vil du læse mere? Log ind
Bliv abonnent og få fuld adgang til vores artikler
Online
39,00 / mdr

Du får pr. måned:

  • Alle online artikler
  • Alle online magasiner
  • Medlemstilbud i shop
Online + Magasin
41,58 / mdr

Du får i 12 måneder:

  • 8 udg. af Magasinet BÅD til døren
  • Alle online artikler
  • Alle online magasiner
  • Medlemstilbud i shop
Ønsker du Båd Magasinet ? Se hele udvalget af abonnementer


Seneste nyheder

Ny elegant Xer på vej – se galleri

World Cup, Miami: Stakkels sejlere

Dansk Sejlunion nytænker Diplomsejlerskolen


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen