Jubii - Nyt website på trapperne

Jeg satsede, men tabte – ikke stort, men jeg tabte. Indrømmet, jeg var en postgang for hurtig. I den udgave af vores trykte magasin BÅD som udkom torsdag, kan du læse at man skal skynde sig ind på dette site for at opleve vores nye, hurtigere og opdaterede website.


Da jeg for lidt over en uge siden skulle skrive min leder til vores trykte medie BÅD, ville jeg ikke forpasse muligheden, at fortælle læserne om denne gode nyhed. Det hele var planlagt til at gå live i går - torsdag den 29. november – vores nye og kundeorienteret webbureau var sågar foran tidsplanen. Sådan skulle det ikke gå. Nu er det nok ikke første gang i verdens historien at noget liiige tager lidt længere tid end beregnet, især når talen falder på at bygge et website! Men men men, kære læsere – der bliver ikke tale om nogen lang ventetid – vi er så godt som i mål, men de sidste finjusteringer, og småtrimninger gøres færdige netop i disse dage.

header.jpg

En ren, overskuelig og stilfuld header som toppen af et websites kaldes

Hvad kan du glæde dig til?
Kort fortalt vil du opleve et super optimeret og responsivt website, i et nyt og stilfuldt design, og med en top funktionel sektion for vores betalende læsere som ønsker kvalitetsjournalistik.

Ryddet op
Efter Bådmagasinets mere end 20 år på Internettet må vi erkende at noget indhold har måtte lade livet. Der er ganske enkelt blevet ryddet op i de mere end de 27.000 artikler der findes på vores website, og fra om lidt, vil de dybdegående artikler som du kan købe, eller læse gratis hvis du er abonnent, se anderledes ud.

Kom nu…
Indrømmet, det er en stor mundfuld for den lille redaktion, hvor vi har et mål om at holde troværdigheden og kvaliteten i højsædet. Når man nu en gang har kvajet sig, så burde jeg holde mig fra at love noget, hvilket jeg heller ikke vil gøre – men alligevel vil jeg løfte sløret for at vi taler dage frem for uger, og en ting er sikkert, tiden hvor man næsten ikke kan vente nærmer sig.

flow.jpg

Et nyhedsflow hvor vi bruger hele websites bredde. Luft skaber god stil og brugervenlighed.

temabokse.jpg

Temabokse som naturligvis skifter emne, alt efter hvad der er i fokus, og nu med fotos på de enkelte historier i oversigten

 








Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout