Bådmagasinets billedgalleri

Job i Dansk Sejlunion? Nu har du muligheden for at hoppe med på det udviklingstog som Christian Lerche sender afsted fra perronen i Brøndby i løbet af få måneder

Dansk Sejlunion søger konsulent til bredde og uddannelse

Nyt jobopslag i Dansk Sejlunion med fokus på bl.a. uddannelse, sikkerhed, klubledelse og tilbud til den store bredde af fritidssejlere.

08-09-2018 12:31 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Dansk Sejlunion gør nu klar til at udfylde pladsen efter tidligere sejladschef Steen Wintlev, der gik på pension kort før sommerferien. Wintlev havde ansvar for bl.a. uddannelse, forsikring, sikkerhed, klubledelse og breddetilbud – netop de områder, som nu indgår i et nyt stillingsopslag i Dansk Sejlunion som bredde- og uddannelseskonsulent. 

Uddannelse er i vækst
”Uddannelsesområdet - med vores mange tilbud til fritidssejlere og frivillige i sejlklubberne - har meget stor betydning for os. Derfor glæder jeg mig til at ansætte en dygtig, ny medarbejder, der kan fortsætte den gode udvikling på området, hvor Dansk Sejlunion de seneste år har fået et markant større ansvar for uddannelsen af den enkelte sejler," siger Dansk Sejlunions nytiltrådte direktør, Christian Lerche, der forventer, at uddannelsesområdet vil vokse med yderligere tilbud de kommende år.

Forsikring, aktiviteter og bæredygtighed
Foruden uddannelse skal den kommende bredde- og uddannelseskonsulent også tage sig af bl.a. forsikringsområdet, hvor Dansk Sejlunion samarbejder med forsikringsselskabet First om skræddersyede forsikringstilbud til klubber og bådejere. "Vi ønsker også, at den nye bredde- og uddannelseskonsulent kan være med til udvikle sejlunionens aktiviteter på bådejer- og fritidssejlerområdet - og samtidig opbygge en profil i forhold til bæredygtighed og social ansvarlighed," siger Christian Lerche.

Ansøgningsfrist 28. september
Ansøgningsfristen for den nye stilling er 28. september. Alle interesserede er meget velkomne til at kontakte direktør Christian Lerche for nærmere information. Enten på Lerches email her, eller på telefon 51 55 74 94.

Se stillingsopslag som bredde- og uddannelseskonsulent

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer