fbpx

Sailing Champions League: Flot start, fulgt op af maveplasker

Inkluder i Newsletter: Ja

22 teams er samlet i en af de to Sailing Champions League semifinaler i Porto Servo, hvor KDY har et super stærkt kvindeteam med og hvor Hellerup Sejlklub også er blandt de deltagende hold som kæmper om en plads i top 15, hvilket giver billet til finalen.

KDY-kvinderne, med skipper Trine Palludan som har Josefine Boel Rasmussen, Tina Schmidt Gramkov, Anne Sofie Munk-Hansen og Helle Ørum Ryhding med om bord, kom forrygende fra start torsdag, hvor to prikker og en fjerde placerede det stærke team på stævnets førsteplads.

Maveplasker

Det skulle desværre vise sig at blive en rigtig svær andendag (fredag, red.), hvor vinden drillede og var ganske svært at finde rundt i.

Et ivrigt KDY team ville ud af boksen og måtte indkassere en ’for tidlig’ i fredagens første – som så ud til at ødelægge resten af dagen. OCS blev fulgt op af en serie med 8-2-7-4, hvilket pludselig skubbede teamet ned på en samlet 14. plads, og dermed i farezonen for det så ubarmhjertige cut. Hele fire hold ligger med samme antal point, men der er heldigvis hele to dage tilbage at få lavet om på stillingen

Hellerup Sejlklub er som tidligere nævnt også med i Porto Servo, og kæmper i den tunge ende af de 22 både, hvor de 15 bedste går videre til finalenstævnet senere på året. Efter fredagens sejladser ligger de på en beskeden 20. plads og har desværre en del point op til stregen.

Per Heegaard holder lidt ferie på Sardinien, men naturligvis ikke uden hans kamera -

se super fede sejlerfotos i vores galleri her.

'Challenging condition'

Nu var det ikke kun KDY og Hellerup som kæmpede med vindens udfordringer fredag - i videoen herunder kan du høre andre teams være 'happy' med førstedagen, men knabt så 'happy' med fredagens sejladser - op på hesten, der er to dages sejladser endnu...









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *