fbpx

De ældre lystfartøjer er uden skipper på broen

Inkluder i Newsletter: Ja

Det lykkedes ikke at få valgt en ny formand til Danmarks Forening for Ældre Lystfartøjer, på den netop overståede årlige generalforsamling, der i år fandt sted i Svendborg. Forkvinden gennem fem år, Catja Beck-Berge, meddelte allerede før foreningens sommerstævne i 2017, at hun ville træde tilbage.

Skuden driver dog på ingen måde rundt uden kurs. Catja Beck-Berge forbliver i bestyrelsen, der fordeler opgaverne i mellem sig, indtil der kan afholdes en ny generalforsamlingen. Inden da dukker der forhåbentlig en kandidat op, ellers bliver løsningen måske en vedtægtsændring, så man kan dele formandsposten på f.eks to personer.

Foruden Catja Beck-Berge blev også Bendix Sandfoss Laxvig, Nysted nyvalgt til bestyrelsen, mens Dorthe Christensen, København, blev valgt som ny suppleant.

Ove Juhl trådte ud af bestyrelsen og blev hædret med foreningens højeste anerkendelse, nemlig som nyt æresmedlem for hans kæmpe indsats gennem 17 år i bestyrelsen, hvor de otte år var som formand.

Stig Ekblom, Roskilde, var redaktør af klubbladet i 9 år, og det blev han takket for i form af den særlige ”Den Gyldne pullert” for sit kæmpearbejde med bladet. Et job han gav videre sidste sommer.









Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *