North Sails slår dørene op

14-03-2018 11:45 Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Forskellige bådtyper og forskellige interesser - North Sails dækker det hele. Har du lyst til og se et moderne sejlloft og de nyeste sejltyper og materialer, så har du muligheden nu. Du kan bare selv dukke op, eller arrangere, at din klub, klasseorganisation etc. ect. kommer på besøg hos North Sails i Herlev.

'Vi får dagligt besøg af vores kunder og andre interesserede, som vil se vores topmoderne sejlloft. Ikke mindst er interessen for at se vores nye kompositsejl 3Di Nordac i polyester enorm.
Vi har 1000 kvadratmeter moderne faciliteter. Fx et sejlmagerbord på 400 kvadratmeter, hvor vi kan vise alle typer sejl og materialer,' fortæller loftmanager Jesper Feldt.

12-meter og Bavaria på besøg

Der har netop været besøg fra alle danske 12-meter både, og før det medlemmer af Dansk Bavaria Klub. 12-meter folkene oplevede en aften med fokus på den teknologiske udvikling hos North Sails med et oplæg fra designer Heine Sørensen.

Efterfølgende fortalte Mikkel Røsberg, der sejler professionelt på 18. år om kommunikation på båden under kapsejlads. Det faldt i god jord hos de besøgende, der har et stort crew, hvor det kræver disciplin at få vigtig information tilbage til fx rorsmanden.

Designer Henrik Søderlund afsluttede med at fortælle om, hvordan man bedst tager foto og bruger anden teknologi til analysen af sejlegenskaberne, når båden og sejlene er i funktion.

Aftenen blev afsluttet på det store sejlmagerbord, hvor flere typer sejl kunne inspiceres.

Rullemaster og andre detaljer

På samme måde sluttede en aften for Dansk Bavaria Klub, der inden da have fået et oplæg omkring udviklingen af sejl og muligheder til netop deres typer af både. North Sails er eksperter i og lave sejl til rullemaster, som flere af Bavaria bådene er udstyret med.

'Vi har altid kaffe på kanden og er der særlige interesser, så giv os et kald i forvejen, så finder vi netop de sejl og materialetyper frem. Er I flere med samme interesser, så sammensætter vi gerne et program netop til jer,', slutter Jesper Feldt.

Læs mere om North Sails her

 Besøg North Sails 2

 

 

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer