fbpx

Aarhus Sejlklub med nyt spændende projekt i ærmet

Inkluder i Newsletter: Ja

Aarhus Sejklub har lejet de to sidste af Sejlsportligaens syv J-70ere for et år med forkøbsret. Dermed kommer Aarhus for alvor på Liga-Danmarkskortet og sparker gang i moderne kølbådssejlads for ungdom, sejlerskole og liga-sejlere.

”Vi tror på, at et par J-70´ere og et moderne booking-system kan fastholde og tiltrække specielt to katagorier af sejlsportsinteresserede: De ”gamle unge”, der ønsker at følge det gængse elite-jollespor, men elsker at sejle en moderne båd på et mere socialt niveau. Og de ”unge gamle”, uddannelses- el. jobtilflyttere og sejlerskoleudlærte, der kan og vil sejle, men ikke har egen båd” udtaler Peter Warrer, tovholder for AKS´s 14 mand stærke sportbådsgruppe, der står for projektet. Gruppen er inspireret af tilsvarende projekter i Thurø, Horsens, Hellerup, KDY osv.

Sportsbådsgruppen i ASK afspejler de mange målgrupper i klubben, som projektet henvender sig til: Ungdom, sejlerskole, kapsejlads, ligasejlads og VIP-sejlads. Prisniveauet pr. sæson pr. medlem er kr. 1.500 kr for unge under 23, og 3.000 kr for øvrige.

”Nu gælder det om tiltrække interesserede sejlere, og sætte den stærke frivillige opbakning omkring projektet i spil”, udtaler tovholder for projektets kommunikationsgruppe Nicolas Munk-Rechnitzer. Så sportsbådsgruppen er i fuld gang m. medlemsindskrivning, sponsorer, fonde, VIP events og crowdfunding både internt og eksternt.

Interesserede sejlere, både nuværende og kommende ASK-medlemmer, bedes udfylde følgende kontaktformular som du finder her




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *