fbpx

North Sails: Ny mand klar til at dække Jylland/Fyn

Inkluder i Newsletter: Ja

Travlhed med service af sejl og salg af en revolutionerende ny teknologi i form af 3Di Nordac, gør at Norths Sails holder fast i også at være repræsenteret med en sælger/serviceperson vest for Storebælt.

North Sails har ansat den rutinerede sejler fra Troense, Christian Steffensen, der skal have fokus på salg og service, samtidig med at der er etableret otte steder på Fyn og i Jylland, hvor alle sejlere kan indlevere deres sejl til gratis vintereftersyn.

”Christian kommer med et indgående kendskab til sejlermiljøet i Danmark og har masser af sejladserfaring fra mange typer af kølbåde. Det er et perfekt match for North Sails, hvor vi leverer den bedste service både før, under og efter køb af sejl”, siger daglig leder af North Sails i Danmark, Jesper Feldt.

Sejlads og service er på ingen måde ukendt for Christian. Christian har i mange år sejlet tur- og kapsejlads i både Danmark og udlandet, og kommer senest fra en stilling i Dansk Sejlunion som projektleder for ”Vild med Vand”, hvor netop service har været i fokus.

”Min sejladserfaring og min professionelle tilgang til at arbejde med service, er det jeg skal bruge, når jeg skal møde ”sejlerdanmark” på en ny måde. Efter kun en måneds tid i jobbet er det dejligt at erfare, at folk gerne vil bruge penge på sejl. Jeg har allerede flere kunder, der er interesserede i at købe de nye 3D formstøbte polyester-sejl 3Di Nordac”, slutter Christian Steffensen.




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *