Man kunne, med et glimt i øjet, foranlediges til at skrive 'Find én fejl' på dette foto? Youngsters, en sejlercamp for unge mellem 15 og 23 år er født. Foto: Flemming Ø. Pedersen/DS

Ikke joller - Ikke gamle mænd! Youngsters er født

16-01-2018 10:35 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Youngsters er født. En ny ungdomsliga for alle, og der menes alle, mellem 15 og 23 år, SÅDAN. En ny aktivitet for unge med interesse for sejlsport ser dagens lys. Det hele er bygget på skuldrene af Sejlsportsligaen.

Nu skabes der altså et stævne/en Camp, som de unge helt og fuldt selv skal stå for. 'Ingen gamle mænd', lyder en af punch-linjerne for Ungdomsligaen, som første gang løber af stablen i Horsens til april. Der er planlagt endnu en i Oure til juni, og man håber på det kan blive til yderligere en Camp i løbet af efteråret.

Hele set-uppet bliver gjort klart, og så forlader 'de gamle mænd' området, så er det planen at de unge selv skal kører 'showet' - det skal nok blive fest og farver ...

I skrivende stund arbejdes der på højtryk for at få de sidste ting på plads - især tilmeldingsblanketten må være et at de punkter som skal kunne krydses først af på 'to-do-listen' ?

Det her kan godt blive rigtig stort...

Hvis du har lyst til at følge Youngsters lidt tætere på, så kan du gøre det på deres Facebook side som du finder her

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer