Kom til åbent hus hos Walsteds

Download og læs magasinartikel om det verdensberømte Walsted Bådeværft inden dit besøg på værftet i februar

05-01-2018 06:51 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Dansk Bådebyggeri i verdensklasse - det skrev Henrik Hansen i sin artikel om Walsteds Bådeværft som vi bragte tilbage i april 2017. Nu har du mulighed for at besøge det meget roste bådeværft på Thurø ved Svendborg.

Walsteds Bådeværft på Thurø vedligeholder, reparerer og renoverer store, såvel som små både i glasfiber og træ. Kvalitet og seriøsitet er og har altid været, rygraden i værftets fantastiske 67-årige historie.

Åbent hus

Lørdag den 3. februar fra 10.00 til 15.00, holder Walsted Åbent Hus, og de glæder sig naturligvis til at fortælle om, og vise, alle de mange forskellige projekter der arbejdes med. Der vil være mulighed for at møde værftets medarbejdere, og få en god snak om lige præcis din ege båd.

Der vil også være mulighed for at møde følgende firmaer, som vil være repræsenteret på værftet på dagen - RIGGERNE SVENDBORGSIDE-POWER DENMARKC.K. YACHTSERVICE BOGENSEYACHT BROKER og NAVICO MARINE ELECTRONICS

Magasin-artikel

Artiklen om Walsted, som vi bragte i vores trykte udgave af Bådmagasinet, April 2017, har vi i samme anledning valgt at frigive - så har du ikke læst om Walsted Bådeværft, så får du muligheden her.

Download artikel fra Bådmagasinet April 2017 her   (eksterne pdf )

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer