fbpx

Deltager HKH Kronprins Frederik i Sydney Hobart?

Inkluder i Newsletter: Ja

Lige nu nyder Prinsesse Mary og Kronprinsen at være Down Under med deltagelse i fed kapsejlads om bord på den ultimative maxiracer Wild Oats XI

Både Kronprinsesse Mary og HKH Kronprins Frederik deltog i Solas Big Boat Challenge tirsdag om bord på maxiraceren Wild Oats XI, som blandt andre, var oppe mod Black Jack (tidligere Alfa Romeo, red.) Desværre trak Wild Oats det korteste strå (undskyld) i den duel, men det skulle da bestemt ikke tage glæden fra Mary og Frederik.

Rent kapsejlads mæsigt var det faktisk første gang de to både mødtes siden 2009, og det var også første gang at vinderen ikke var den samme båd som kom bedst fra start. Da de to både mødtes på første kryds, måtte Black Jack dykke ned under, og gå bag om Wild Oats, men den føring holdt altså ikke hjem.

Wild Oats chases Black Jack

Black Jack med Wild Oats XI i baggrunden. Foto: Andrea Francolini

Jul på Tasmanien

Som i mange familier verden over, ja der veksler man med at holde jul hos den ene del af familien det ene år, og vise versa. I år kan Kronprincesse Marys familie nyde selskabet af den danske royale familie, som har planlagt at holde jul på Tasmanien. De ankom her i dag tirsdag til Sydney, og som det første sprang de om bord på Wild Oats XI.

Med i Sydney Hobart?

HKH Kronprins Frederik har tidligere udtrykt et ønske om at deltage i den mega seje og udfordrende Sydney Hobart, og nu er spørgsmålet - mon 2017 udgaven bliver lykkens gang?

Rygterne svirre Down Under – er HKH Kronprins Frederik at finde blandt gasterne om bord på Wild Oats XI den 26. December, når starten på årets Sydney Hobart går?

Det forlyder – men er ikke bekræftet, og mon ikke det først bliver bekræftet, i allersidste øjeblik, når den gældende vejrudsigt foreligger. Det ville ikke være helt tosset lige at se tiden an - det er ofte en barsk affære, men omvendt, hvis Wild Oats, som har taget Line Honours hele otte gange, ligger og venter, så hoppede jeg også om bord uden at betænke mig et sekund.

Start of the CYCA SOLAS Big Boat Challenge

Umiddelbart efter starten på Solas Big Boat Challenge. Den lille Wild Oats (første båd fra venstre) sejlede HKH Kronprins Frederik på for kort tid siden, hvor teamet vandt Hamilton Race. Længst væk, med den læ start er Black Jack og med Wild Oats XI som nummer to fra højre. Foto: Andrea Francolini 

 

 




Seneste nyheder





★ Artikel

★ Er CE-mærkning din garanti for sikkerhed?

SailGP

Barselsvikaren - nu med fast job

Kort nyt

KDY Sharks på podiet i Portugal

Kort nyt

Museet for Søfart står til at miste millioner af kroner

Kort nyt

Træk en kajak i automaten på Rørvig Havn

Kort nyt

Sejlsportens store succes: Kvinderne stormer frem

Kapsejlads

Rindom topper verdensranglisten

Kapsejlads

Ocean Globe Race: 5.000 sømil uden varm mad og kaffe?





Udvalgte artikler *