fbpx

Rolex Sailor of the Year 2017 kåret

Inkluder i Newsletter: Ja

Rolex World Sailor of the Year er en af de mest prestigefyldte anerkendelser, man kan opnå indenfor sejlsportens verden. Siden prisuddelingen startede tilbage i 1994 har trofæet stolt fået tilføjet navnene på dem, der har vist uovertruffen udholdenhed og store præstationer i sejlsportens verden.

Hollandske Marit Bouwmeesters navn kan nu tilføjes på det kvindelige trofæ. Hun er netop blevet kåret som Rolex World Sailor of the Year 2017 på World Sailings årlige konference, der dene gang afholdes i Mexico. Bouwmeester vandt OL guld i Laser Radial klassen, hvor hun i årevis har kæmpet mod danske Anne-Marie Rindom.

Hos mændene løb new zealandske Peter Burling med titlen. Burling vandt titlen på baggrund af hans enestående præstation som styrmand om bord på Emirates Team New Zealand i America's Cup. Det er ikke første gang, at Peter Burling vinder Rolex Sailor of the Year - tilbage i 2015 vandt han titlen sammen med makkeren Blair Tuke for deres præstationer i 49er klassen.

4SS4S67K2VCLHI6RRA5LG7NTKY

Peter Burling med America's Cup trofæet som han var med til at vinde for Emirates Team New Zealand.

Peter Burling befinder sig lige nu om bord på hollandske Brunel, der sejler andet ben af Volvo Ocean Race 2017-18. Det var derfor ikke muligt for Burling at være tilstede i Mexico, da vinderne af Rolex World Sailor of the year 2017 blev offentliggjort. Dog var det muligt via et video link for Burling at sige tak. "Det er en overvældende at vinde titlen igen, og det har i det hele taget været et fantastisk år for sejlsporten", sagde en rørt Peter Burling.

 




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *