fbpx

Vinterkapsejlads for små sports- både ud for Charlottenlund Fort

Inkluder i Newsletter: Ja

Når efteråret rusker i træerne, og regnen pisker ned, så sætte de fleste sejlere båden på land, pakker den godt ind og tager sejl og grej med hjem. Men ikke i de meget aktive J/70 sejlere i KDY, de vil have mere!

Sidste vinter havde Kongelig Dansk Sejlklub og Hellerup Sejlklub et samarbejde omkring vintertræning i J/70 ud for Charlottenlund Fort mellem Hellerup og Skovshoved havn - et arrangement der fik så positiv en medfart, at KDY i år har valgt at invitere til vinterkapsejlads.

Inspiration fra Spækhuggerne

Vinterkapsejladserne sejles fire søndage i november og fire søndage mellem uge 7 og påsken 2018. Første start er klokken 11.00 med fast baneleder og frivillige hjælpere. KDY har kigget Spækhuggernes onsdagsmatch format i Svanemøllekredsen over skulderen og giver denne vinter de små sportsbåde som J/70, CB66 og Melges24 muligheden for at sejle tre-fire små kapsejladser om søndagen. Det bliver korte op-ned sejladser af 20 minutters varighed, med høj intensitet, som vi kender det fra Sejlsportsligaen, på denne måde vil sejladserne kunne bruges som træning til den kommende ligasæson.

201611 j70 vintertræning

Selvom det er koldt, så er vintertræning i J/70 blevet populært, så kom og vær med.

"J/70, CB66 og Melges24 er i først omgang de bådklasser som er inviteret, men hvis interessen er der for at udvide, så er meget muligt", nævner Stævnearrangør Ingeborg Gayle Nielsen fra KDY. Ingeborg er glad for at se at svenske J/70 også finder vej til Svanemøllebugten for at være med.

Online skippermøde

Der vil kun være skippermøde den 5. november 2017  klokken 10.00, men for at gøre det muligt for at byde alle sejlerne velkomne, så sendes skippermødet LIVE på facebook i gruppen Øresunds J/70 forum.

"Vi glæder os til at vise vores farverige genakkere på den grå vinterhorisont og håber, at folk vil lægge mærke til os, når de er ude at søndagspromenere på Strandvejen nord for København", slutter Ingeborg Gayle Nielsen.

Tilmeld dig allerede i dag her http://kdy.dk/vinterkapsejlads/

Facebookgruppe Øresunds J/70 forum
Udvalgte artikler *