Tænk lige en ekstra gang - 8½ års sagsbehandling, og vi er ikke engang i Rusland!!! Nææ, det er såmænd Danmark ano 2017. Hvor er det dog piv ringe. Foto: Admiral Marina

Admiral Marina: Denne gang er det Marsvinen der driller!

23-08-2017 15:41 Søren Øverup
Kilde: Fyens.dk
Vurderer artiklen
Del artiklen

Sagen om den nye marina i Knudshoved Færgehavn er sendt tilbage til Kystdirektoratet, og sagsbehandlingen hos myndighederne har nu varet i otte et halvt år!

Den langtrukne sag om en kæmpe lystbådehavn på Knudshoved ved Nyborg er altså blevet kastet rundt blandt diverse myndigheder i otte et halvt år. Og nu er projektet endnu engang sendt til tælling og er tilbage til fornyet behandling i Kystdirektoratet. Det skiver Fyens.dk

Shell benzintanken, der åbnede fredag, er første synlige resultat af planerne for den tidligere færgehavn på Knudshoved. Og mere bliver det ikke til i denne omgang, for myndighederne er altså endnu ikke klar til den endelige godkendelse af Admiral Marina, et spændende projekt som vi så mange gange har omtalt her på Bådmagasinet.

Borgmester Kenneth Muhs deltog fredag middag i den festlige åbning af benzintanken, men humøret var alligevel ikke i top. For i sagen om marinaen føler selv borgmesteren sig magtesløs:

'Det er dybt problematisk og helt uforståeligt, at det skal tage otte et halvt år at få tilladelse til at indrette en lystbådehavn i en havn, der i årtier har været brugt til færgesejlads', sagde Kenneth Muhs efter indvielsen af tanken.

'Det er uacceptabelt, at myndighederne lave tovtrækkeri så lang tid. Der er jo ingen, der vil ødelægge naturen', siger Kenneth Muhs.

Kystdirektoratet har tidligere givet tilladelse til marina-planerne på Knudshoved, men Danmarks Naturfredningsforening klagede og fik tidligere på sommeren ret hos Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Klagenævnet gav naturfredningsforeningen ret i, at det endnu ikke er undersøgt grundigt nok, hvordan marinaen vil påvirke marsvinene i området. Haven ligger op til et EU Habitatsområde, hvor der ikke må være negativ påvirkning på naturen.

I følge TV2 Fyn har manden bag Admiral Marina, Peter Poulsen, ikke mistet modet.

Vi er rigtig trætte af, at vores myndighedsbehandling nu har varet i over 8,5 år. Men vi forventer en hurtig afklaring fra Kystdirektoratets side, siger Peter Poulsen til TV2 Fyn.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer