WMRT: Ny - og overraskende verdensmester er fundet

Vi skal helt ned på en 11. plads på den samlede Tour-liste for at finde Torvar Mirsky og hans team. Han har bestemt ikke været den mest flittige på årets Tour, og teamet har kun deltaget i tre stævner - så meget desto mere er det imponerende hvad den New Zealanske sejler præsterede ved VM i Kina.

At slå Phil Robertson i finalen 3-1, ja så skal man være rigtig godt sejlende, og det var Torvar Mirsky med team. 

Det var et VM i Kina med svag vind, en svag vind som fik stor indflydelse på de to danske team som havde valgt at deltage i Kina.

Jonas Warrer og Joachim Aschenbrenner (døbt A’Brenner på sin t-shirt, red.) var blandt de 18 meget stærke team som stod på startlisten tirsdag. To skulle elimineres efter to dages fleet race, hvor de 18 var delt op i tre fleet.

Herfra gik Jonas Warrer videre som nummer fire, hvor imod A’Brenner måtte ud i en nervepirrende kval-sejlads mod Steve Thomas, som på imponerende vist blev vundet 2-1, og A’Brenner og team var klar til Super 16.

Her mødte Warrer David Gilmour og A’Brenner Chris Steele. Her fra redaktionen troede vi, at der som vanligt blev sejlet ’først til tre’ - så ved stillingen 0-2 og 1-2 havde vi håbet at de to danske besætninger stadig var med – det skrev vi fredag aften på vores ’seneste nyt’.

Men det var ikke tilfældet. I den løje vind, havde baneledelsen besluttet at sejle ’først til to’ og da det ikke sådan lige bliver opdateret på World Match Racing stævnets website, ja så blev vi snyt – beklager til de læsere som kunne læse at Warrer og A’Brenner stadig var med i gamet. Det var de ikke.

Men A’Brenner fik en fin skalp mod Chris Steele, ud over en fin reklame film for VM i Kina, med Torvar Mirsky som vinder, så kan du under denne se A’Brenners flotte sejlads mod Chris Steel nedenfor.

God fornøjelse

 

 

Nyd A'Brenners super flotte sejlads mod Chris SteelSeneste nyheder
★ Interview & Portræt

★ DSRS: Søens hverdagshelte hjælper alle

Kapsejlads

29erEM: Dobbelt dansk guld- samt bronze triumf

Kort nyt

Rekordstor fondsbevilling redder historisk fyrskib

Kort nyt

Kom til åbent værft – flere at vælge mellem

Kort nyt

Boss'n går i land - se hans tre halsbrækkende stunts

Kapsejlads

Finn Gold Cup - for første gang på Gardasøen

★ Artikel

★ Pas godt på din rig - den holder ikke evigt

Udvalgte artikler *