Young Vikings til World Match Racing kval-stævne i Miami

World Match Racing Tour er for første gang i Miami med to kval-stævner, hvor 10 teams skal dyste om to pladser til næste World Match Racing Tour stævne - Match Cup Sweden, som skal sejles på Marstrand i Sverige fra den 4. til den 9. juli.

Fire af de unge sejlere i Youth Vikings Denmark er taget afsted til Miami for at deltage, og det var med ultra kort varsel de fik til at pakke sejlertøjet.

For, ligesom da holdet blev inviteret til Oman for at sejle GC32 Championship, landede denne invitation først på vikingernes skrivebord to dage inden sidst mulige afrejsedag. Men det er et spørgsmål om at gribe chancen når den byder sig, og de seneste to dage er nu blevet brugt på at tage den obligatoriske licens til Touren, og samtidig få helt styr på setup, og tilgang til det noget anderledes Match Race.

Med 27 grader, høj sol og 7m/s starter round robin sejladserne kl 10 i dag lokal tid (kl. 16 dansk tid, red.) ud for havnene i Coconut Grove. De unge vikinger ser meget frem til at få afprøvet samarbejdet og den nyerhvervede viden når det går løs i M32 katamaranerne på i de ekstremt korte og intense baner.

Du kan følge med i kval-stævnet fra Miami, når vikingerne giver opdateringer med jævne mellemrum, på både deres instagram samt facebook side her  - ligesom vi her på Bådmagasinet nok skal følge op og holde et vågent øje med hvordan de unge Vikinger klarer sig i Miami.

Det 10 Teams som er klar i Miami:

Skærmbillede 2017 04 11 kl. 07.15.09